Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szulejmánban Mustafa tanára...

A Szulejmánban Mustafa tanára miért köhög folyton olyan csúnyán?

Figyelt kérdés
Beteg, vagy van valami jelentősége?
2013. máj. 27. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ideges, de ez elhangzott:)
2013. máj. 28. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú hát akkor lemaradtam róla, nem tudtam. Furcsa, hogy idegességében majd megfullad(?) :D
2013. máj. 29. 10:27
 3/5 anonim válasza:
Ez nem igazxdddd nem amugy azert mert tudogyulladasa van vagy valami betegseg nem biztos hogy tudogyulladas, de majd ebben meg fog halni.. Ha nem most akkor kesobb de ebben fog .:(( szegeny
2013. jún. 1. 13:16
 4/5 anonim válasza:
Ez nem igaz.. Ideges xdd nem amugy azert mert tudogyulladasa van vagy valami betegseg nem biztos hogy tudogyulladas, de majd ebben meg fog halni.. Ha nem most akkor kesobb de ebben fog .:(( szegeny
2013. jún. 1. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
haha, hát már rájöttem, hogy valami betegség lehet, az utolsó részben szegénykém majd megfulladt. :( Néztem már azóta én is törökül a következő részeket és láttam, hogy ápolják, de hogy mi baja van tényleg, azt majd a következő részben tudjuk meg.:) Egyébként nem tudom tudjátok-e, de jövőhéten 21.10kor kezdődik a Szulejmán, ugyanígy 2 hét múlva is, de akkor ráadásul dupla epizódot játszanak :D (mármint Törökországban egy teljes résznek hívják:))
2013. jún. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!