Nagyon nagyon síros filmek? Plízzz
Figyelt kérdés
Van olyan romantikus síros film amin tudok sírni? a szerelmünk lapjait láttam... Azon vőrösre bögtem a szemeimet :) előre köszi a választ xxx#romantikus film #sírás :(
2013. máj. 24. 18:21
11/25 anonim válasza:
én a tragédiákon bőgök végig..
-életem a szörf
-lehetetlen
12/25 anonim válasza:
Menedék, Thelma és Louise...bár az utóbbi nem romantikus!:)
14/25 anonim válasza:
Amíg a világvége el nem választ :)
15/25 anonim válasza:
Hallgass a szívedre
Most jó
Csillagainkban a hiba
Fogadom
P.s i love you
Keith
Emlékezz rám
16/25 anonim válasza:
Én legutóbb a Csillagainkban a hibán sírtam egy fél órát.. nagyon megható a vége.
17/25 WattacukorPufi válasza:
levelek júliának, a szabadság útjai
18/25 anonim válasza:
Szia én az öngyilkosok szobáját néztem ami nagyon erős film és magyar felirattal találtam meg . Én a végére szétbőgtem a fejem . A másik pedig a nővérem húga ma néztem meg zokogtam rajta komolyan!
19/25 anonim válasza:
Felhők fölött 3 méterrel első és második része!!! Én nagyon sírtam rajta!!
20/25 anonim válasza:
Én a Ha maradnék című film végét konkrétan végigbőgtem, de már maga az egész film nagyon romantikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!