Milyen jó kis családi, animációs filmek vagy mesék vannak?
Figyelt kérdés
A gyerekek (8, 10 és 13 éves leányzók) imádják az állatokat. Sokszor szoktunk esténként családi filmnézést tartani, ekkor szóba sem jöhet olyan film, amiben nem egy négylábúé a főszerep. Nagy kedvencek nálunk: Úton hazafelé, Garfield, Az oroszlánkirály, Madagaszkár. Ezekhez hasonló filmeket keresek sürgősen, mert lelki beteg leszek, ha még egyszer végig kell néznem a fent említettek valamelyikét. Mind forgatókönyvét kívülről fújom. Keresgéltem az interneten, de nem igazán találtam olyan nekik valót, amit még nem láttunk. Hátha Ti tudtok segíteni.2013. máj. 22. 18:44
1/9 anonim válasza:
Mackótestvér, Vacak a hetedik testvér, Minden kutya a menybe jut, Vuk, Kutyák és macskák, G-force - rágcsávók
Most csak ennyi ugrott be :)
3/9 anonim válasza:
Jégkorszak 1,2,3
Nagyon vadon 1,2
van valami elefántos is
Shrek 1,2,3
Lorax... stb :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de várok még válaszokat, mert ezeknek többségét már láttuk.
2013. máj. 25. 19:06
5/9 anonim válasza:
Szilaj
101 kiskutya
Dzsungel könyve
Alfa és omega
Erdő kapitánya
Macskafogó
Balto
Bolt
Csibefutam
Csodacsibe
Elvitte a víz
Kung-fu panda
Jégkorszak
Lecsó
Lilo és stich
Micimackó
Nagyon vadon
Patatanya
Táncoló talpak
Vadgalamb
Túl a sövényen és ezt még lehet sorolni.... Néha nem árt egy kis változatosság.... Figyelmedbe ajánlom a Disney meséket és amiket a Pixar készít
7/9 anonim válasza:
Az elefántos az szerintem a Horton
8/9 anonim válasza:
gyermekkorom kedvence : [link]
9/9 anonim válasza:
Nagypályás kiskutyák,Kutyák és macskák - a rusnya macska bosszúja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!