Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nekem mondani erőszakol...

Tudtok nekem mondani erőszakolós filmeket? (lent)

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan filmeket mondani amiben erőszak történik?

Továbbá, ha valaki tudja a következő filmek címét és megosztaná velem, annak nagyon hálás lennék:

1. Katasztrófafilm, Londonban játszódik. Kitör egy hóvihar és páran bent ragadnak egy kórházban (azt hiszem). Végül az apa/férj kijuttatja őket és úgy végződik, hogy új hazát keresnek maguknak a Földön.

2.Régebbi film, talán 2 részből áll. Van egy szerelmes/házaspár akik álmaik birtokára költöznek és gyerekük/gyerekeik születnek. Kitör a háború és a férj elmegy valami hírszerzőnek talán. A nőnek és a gyerekeknek is el kellene menniük a birtokról, de azt gondolják, hogy a háború nem ér el oda. Végül a házukban sebesült katonákat ápolnak és az egyik gyerek megbetegszik, hogy mi lesz vele nem tudom. A film végén megkerül a férj és mindenki boldog.

3. Ékszerkészítő család (talán). A férj meghal, az anyára maradnak a gyerekek. Az egyik lány férjhez megy, de a házassága megromlik, de nem válhat el. Az anya segíteni próbál rajta, hogy nyit számár egy üzletet Olaszországban, de az egyik bátyja ellenzi.

2013. máj. 24. 15:11
 1/4 HalkHogen ***** válasza:
100%

Szalmakutyák (Dustin Hoffman)

A másik én (Jodie Foster)

Jeanne D'Arc (Milla Jovovich)

2013. máj. 24. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Mármint olyan,hogy megerőszakolnak valakit?

Köpök a sírodra(1978,de van 2010-es verzió is). Egyébként nem értem miért lett annyira "divatos" mostanság ez a kérdés.

Megjegyezném ha mindegyik filmnek külön kérdést nyitnál,akkor többre mennél vele. Most speciel pont nem,de nem mindig van olyan "szerencséd",hogy erre jár egy olyan,aki pont ismeri mindegyik felsorolt filmet.

2013. máj. 24. 18:57
 3/4 KVAZAR ***** válasza:

Irreversible (2002) [Visszafordíthatatlan]

[ [link] ]

2013. máj. 26. 01:17
 4/4 anonim válasza:
Szerintem szánalmas, ha valaki erre gerjed.
2013. júl. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!