Tudtok mondani ilyen animét?
Figyelt kérdés
a naruto a kedvencem, de most emellett egy másikat is elszeretnék kezdeni, ami lehetőleg magyar szinkronnal van, és szintén harcos de van benne szerelem is :) előre köszi! :D2013. máj. 23. 19:19
1/14 anonim válasza:
a banánhéj az pontos vagy ly-os?
2/14 A kérdező kommentje:
-.- pontos
2013. máj. 23. 19:26
3/14 anonim válasza:
Hát a harcosokban nem nagyon van szerelem, ahogy a Narutoban sincs. Mondjuk a Dragon ball harcolós és ott megházasodik kb az 1/3-nál a főhős és a Yu yu hakushoban is van utalgatás, de egyetlen harcolósban sincs jobban kibontva a szerelmi szál.
4/14 anonim válasza:
Szinkronosat nem tudok.
Japán szinkronos: Shakugan no Shana, Kaze no Stigma, Sword art online (úgy érzem neked tetszene..), meg mondjuk ilyesmi még a Mirai Nikki.
5/14 A kérdező kommentje:
Sword art online lett Naruto után a kedvenc ^^
2013. máj. 25. 09:44
6/14 anonim válasza:
Az anime műfaj két legalja xD
De majd felnősz egyszer.
7/14 A kérdező kommentje:
.______.
az én életem az én stílusom, másnak ebbe nincs beleszólása!
csak ennyit mondok
2013. máj. 25. 17:06
8/14 anonim válasza:
Nem is szóltam bele. CSak annyit mondtam, hogy ha majd felnősz máshogy fogod gondolni.
9/14 A kérdező kommentje:
meg se mondtam a koromat!
de ha felnövök, biztos nemlesz olyan sok időm animét nézni, mert dolgozni fogok (valószínüleg)
2013. máj. 25. 19:42
10/14 anonim válasza:
Ha regisztrálsz az Animeaddicts nevű oldalon, akkor műfaj szerint tudsz keresni. Ott biztos találsz magadnak valót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!