Hát nem tudom, a finale közben alig tízszer-húszszor csaptam le az asztalra, aztán most meg ugye de fene messze van az október elseje...
Ami legjobban érdekel, hogy most akkor Crowley színlelt-e vagy sem... Jó, jó, leszakadt az ég, de ő akkor is the fucking king of hell, awesome lenne tudni, tényleg megbánta-e, vagy nem.
De legalább most egyik Winchester sem halt meg, ez is ritkaság.
Reméljük még jobb lesz még több izgalommal teli :)
Igen igaz ez is ritkaság h nem halt meg egyik winchester sem halt meg és még kib@szott messze van október :(
Én mélyen fel vagyok háborodva! :D Nem elég, hogy semmi infót nem találtam, hogy mi lesz Crowley-val, már úgy értve, hogy hány részben szerepel majd az őt alakító színész. Még ott van a "gyógyítás" is, pedig annyira imádtam/imádom a pokol királyaként!
Hiába lesz állandó szereplő Misha (Cass), ha Crowley nem marad démon, én vigasztalhatatlanul csalódott leszek. :P
Amúgy szerintetek Meg még visszatér? Már épp kezdtek alakulni a dolgok Castiel-lel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!