A Supernatural (Odaát) anime verziójában milyen erős a Destiel szál?
Omg you ship it like FedEx.
Nem túl rossz az anime verzió, de ha jól emlékszem Azazelig vannak benne dolgok, szóval...
De egyébiránt [link]
Hát ez szomorú már bocs:/
Mindig mindenkinek csak a Destiel,esküszöm,a rajongók már le se sz@rják a történetet,csak a szerelmi szállal törődnek.
(bocs ez nem személyesen neked szól hanem úgy a fandomhoz általában)
Én is szeretem a Destielt,de nem ez az eredeti történet középpontja,legalábbis nem ennek kéne lennie,mert ez nem egy nyálas,romantikus melegnovella(amivé egyes rajongók degradálják például tumblrön)hanem egy izgalmas
fantasy-thiller,ami már eddig is rengeteg lehetőséget elhalasztott arra hogy az évszázad legjobb sorozata legyen,csak azért,mert a rajongók nyálcsorgatásaira hallgatott,és eltértek az eredeti történetszáltól,már tele van a történet lyukakkal,sebhelyekkel,leöltek egy csomó jó női karaktert mert a rajongók féltékenyek voltak,és most Destiel?
Ha a Destiel canon lesz,az a végső pecsét a sorozatra.A sorozat egy r-banc lesz,a fanok r-banca,és ez minden csak nem jó.
Bár én még elég új vagyok a fandomban, szerintem attól nem kell tartanunk, hogy a Destiel canon lesz. Nem hiszem, hogy meg mernének egy ilyet kockáztatni, meg hát, akármennyire is örülne a fanbase egy része, azt be kell vallani hogy sokat elvenne a sorozattól, nem beszélve arról, hogy szerintem sok készítő/színész is ellenezné a dolgot. Aki romantikára vágyik, az keressen ilyen témájú filmet/sorozatot, kifejezett "Destiel-feels"-ek levezetésére pedig ott van az internet. :)
Én is "shippelem" a párost, de valahogy nem szeretném, ha canon lenne. Be kell vallani, azért az elég furcsa lenne :D
Tényleg nagyon furcsa lenne.El tudod képzelni milyen lenne a sorozat ha Destiel lenne?Mi történne benne,összeköltöznek és boldogan élnek míg meg nem halnak véglegesen?Titkos randik?Adoptálnak egy gyereket?Mi a franc,ugyanarról a sorozatról beszélünk?
Nem ellenzem ezeket a dolgokat(sőt!)de könyörgöm,ebbe a sorozatba ez egyszerűen nem fér bele.
Démonvadászatból és apokalipszistől LMBT propagandáig?°-°
Ez a "NE" kategória legfelsőbb szintje.
Tényleg remélem hogy nem valósul meg.A sorozat érdekében.
Bocsi a mellegnovella hasonlatért,de néha tényleg ez árad a fandomból,mintha más nem is létezne.
Nem is mondom hogy hagyják ki Castiel történetét,én is imádom őt,csak ezt a canonizálást hagynák el...
Tudom hogy az írók se,Misha se idegenkedik tőle,de ez még nem ad okot arra hogy meghajoljanak a fandom akaratának.
Tudom hogy a fandomnak rengeteg jó oldala van,gyönyörű dolgokat képesek összehozni,és hogy a többség normális és toleráns ember,de amiket néha bevágnak...
Ha végül nem lesz canon,szerintem rengeteg halálos fenyegetést fog kapni az írócsoport.
Egyébként ez az ellenzés bennem szerintem abban gyökeredzik hogy nagyon sztorimániás vagyok,és ez az interakció a fandommal gyengíti a műsort.Már nem olyan érzés mintha egy biztosan előre haladó démoni eposzt néznél,hanem egy tv műsort amit rajongók csinálnak :/
Olyan mintha az íróknak fogalmuk se lenne hogy mit csináljanak és most a fanoktól kölcsönöznek.
Ne vedd személyes sértésnek,nem akarok haragban lenni,csak azt mondom hogy a fandom túl nagy hatással van a műsorra,és ez nem tesz jót a művészeti értékének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!