Éjjel-Nappal Budapestben vannak leszbikus lányok?
Figyelt kérdés
Nem szoktam nézni a sorozatot, de véletlenül bele pillantottam mikor anyám nézte és éppen két lenge öltözetű csaj csókolózott.2013. máj. 20. 09:48
1/8 anonim válasza:
Vannak: :DD A Regina( a vörös hajú), meg a Dia( fekete hajú) :D
2/8 anonim válasza:
Szerepe szerint igen, van egy. Regina. Hogy a valóságban is az e azt nem tudom.
3/8 anonim válasza:
Elnézést kérek az OFFomért,de ezek után én még csodálkozom,hogy van olyan,aki számára kérdéses,hogy sokan miért kritizálják ezt a "remek" műsort...
(A többit megválaszolták,egy off ide vagy oda...)
4/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy a leszbikusság hogyan jön a sorozat kritizálásához. A sorozat maga egy szemét alapjáraton, selejtes hülyeség, hasonló, érdektelen életű embereknek készítve.
5/8 Ian Catman válasza:
Azon múlik, hogy éppen milyen kedve lesz az írónak, és melyiket fogadja el a produkció. Ez egy megírt, kitalált sorozat, fikció. Folyamatosan írják, figyelik a nézettséget, és ha egy leszbi epizód után megugrik a nézettség, azt tartani fogják, másként ejtik. Ez nem a valóság, még ha iszonyúan vacak, tehetségtelen amatőrök játszák is.
7/8 anonim válasza:
Igen.Pontosabban biszexuálisak:Kaszai Regina,és Dia.
Diát nem tudom,viszont Regina a valóságban hetero,és énekes egy hajón. A neve Polyák "valami",nem emlékszem pontosan rá.
8/8 anonim válasza:
Regina:Polyák Rita
Dia:Kisgyőri Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!