Éjjel-nappal Budapest sorozatban, Regina és Dia a való életben is biszexuálisok vagy csak a filmben?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:01
1/12 anonim válasza:
Szerintem tuti nem. Az igazi csókoknál mindig kitakarja a kéz vagy más. Amit meg mutat a kamera az csak szájra puszi, amit bárki bevállal egy kis gázsiért.
3/12 anonim válasza:
én a regináról azt olvastam h tényleg az
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem Regina bejön! Van rajta mit fogni és egyénisége is van! Egyébként meg olyan izgi, amikor Dia és Regina együtt turbékol! Nem az a régi megszokott pár, hogy egy kigyúrt pasi+1 plázacica!
2013. máj. 17. 23:33
5/12 anonim válasza:
Hú az én ízlésemtől mindkettő messze áll. Nekem az Anikó jön be.
6/12 anonim válasza:
Nem nézek ilyen selejtes műsorokat, de láttam hogy néznek ki.
Annyi biztos, hogy ribancok, akik pénzre mennek csak. Lehet, hogy biszexuálisok, de simán lehet, hogy csak megjátsszák. Mindkettő visszataszító, főleg a primitívsége miatt.
8/12 anonim válasza:
Havi fél millióért még szép, hogy bevállalnak pár szájra puszit. Egyébként nem biszexek. Nekem csak Dia jön be, nagyon bírom a stílusát.
9/12 anonim válasza:
Fuuu... nem hiszem, hogy azok, nekem Rita jön be. *.*
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem !Az igazi színészek is eljátszák hogy csókolóznak de mégse szóval nem hinném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!