Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Vampire Diaries negyedik...

The Vampire Diaries negyedik évad, évadzáró rész. Mi is derült ki?

Figyelt kérdés
Tudom, elkönyvelhettek sötétnek, de akkor is megkérdezem. Most néztem meg a negyedik évad évadzáróját és az utolsó pár percben a Stefan-Silas beszélgetés alatt milyen nagy fordulat derült ki? Lehet, hogy rossz volt a fordító, nem tudom, de nekem ez a hasonmás-árnyék dolog nem egyértelmű. Valaki segítsen lécci!

2013. máj. 20. 09:30
1 2
 1/12 FannaL ***** válasza:
100%
Silas teremtett hasonmás árnyékokat. És itt az derült ki, hogy Silas hasonmás árnyéka Stefan. (Kb. ugyan az mint Katherine - Elena) És most Stefant beledobta Silas a bányatóba így Silas lesz Stefan Damonék előtt.
2013. máj. 20. 11:05
 2/12 FannaL ***** válasza:
Tehát ugyan úgy csinálja most Silas Stefannal mint mikor Katherine eljátszotta Elenát. (Csak ez most hosszabb ideig tart majd.)
2013. máj. 20. 11:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Tehát Stefan is egy hasomás? Értem. Köszönöm szépen! :D Az nem semmi...
2013. máj. 20. 11:21
 4/12 FannaL ***** válasza:
Igen, igen. :) Tényleg Julie Plec(sorozat írója) egy zseni.
2013. máj. 21. 22:56
 5/12 anonim válasza:
és lehet hogy túlkombinálom, de nem lehet hogy silas igazából pont egy catherine-elena hasonmás (vagyis az eredeti) és most megint csak valakinek (ez esetben stefannak) az arcát vette fel? mert kell lennie egy eredeti petrova hasonmásnak, hiszen klaus is azért haragudott catherine-re mert vámpírrá változott, miközben klausnak emberként volt szüksége a (hasonmás!) vérére... lehet h ez most mind hülyeség de szerintem annyira nem:D
2013. jún. 6. 09:36
 6/12 FannaL ***** válasza:
Nem, Julei mondta, hogy ez így teljesen az igaz, tényleg egy Stefan hasonmás. (Még egy hasonmás dolgot akartak, szerintük nagyon érdekes.) És még mindig a gyógyírt akarja. Bár az tényleg jobb lett volna, ha láthatjuk az igazi eredetit, nem egy hason mását (Elena, Katherine) de az az eredeti tuti nem lenne ennyire erős, mert kb. ő is ezer éves lehet. Szóval szerintem ez a dolog lehetetlen.
2013. jún. 6. 11:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért eléggé bele lehet ebbe zavarodni... Majd októberben kiderül, hogy mi is történt az évadzáróban xDD :DD
2013. jún. 7. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem h silas az eredeti hasonmás lesz aztán történt ez a dolog steffanal, de az eredeti petrova hasonmást nem áldozták fel amikor megkötötték az átkot?
2013. aug. 7. 09:59
 9/12 FannaL ***** válasza:
Igen, az eredetit feláldozzák, akit Tatia-na hívnak. (Aztán jött Charlotte, Katherine, Elena. Legalábbis azt hiszem Ennyi.)
2013. aug. 7. 10:49
 10/12 JordanVanAlen válasza:
Tatia az eredeti Petrova aki az ősiekkel egyidőben élt és őt Esther áldozta fel hogy a vérével halhatatlanok legyenek a gyerekei, viszont a Silas-Stefan dologra én is kiváncsi vagyok:D
2013. aug. 12. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!