Miert raknak ennyi fillert a Naruto Shippuden reszekbe?
2-3 ?
a 170.rész óta kb 25 story rész volt és legalább 100 filler ..
Közel van a mangához amúgy .. viszont a fillerek nagyon gagyik , szüneteltetni kéne egy időre még el nem halad a manga , mert megint több mint fél éve nem volt story rész .
Az animét nem párhuzamosan csinálják a mangával véletlenül?
Ez lehet magyarázat a fillerekre. Akkor meg nem tudnak mit csinálni, ha nem akarják felfüggeszteni az anime gyártását, ki kell tölteni az időt a manga megjelenéséig.
Ki kell tölteni , hagyjuk már .. egyszerűen szarul adaptálják az egészet , ez volt a Fairy Tail-al is , 2 évi mangát 20rész alatt beért ....
Ha úgy haladnának mint az OP-val hogy 1 fejezet 1 rész nem lenne gondjuk és nem romlana a színvonal..
(Egy kis zárójel:"ki kell tölteni az időt a manga megjelenéséig." - véletlenül nem a mangát csinálják előbb ? .__. Szerintem éppen az az,hogy ha ennyi szerencsétlen fillert raknak bele,soha nem érik utol a mangát ...)
Egyébként fogalmam sincs,ezen én is kiakadtam.Egy ideig nem volt vele semmi bajom,de ez a sok filler már annyira túlzás,hogy ... Vagy azért,hogy direkt idegesítsék a rajongókat,vagy azért,hogy "hosszabb legyen",egyéb - értelmesebb - okot nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!