Mi ennek a filmnek a címe? (szigetes)
Figyelt kérdés
Pár éve sokat ment a HBO-n, azóta sokat kerestem, de sehol sem találom. Valami olyasmiről szól, hogy egy lány meg egy fiú megszeretik egymást, de a fiúnak elkell mennie (valami szigeten vannak vagy ahhoz valami köze van) és adnak egymásnak emlékbe valamit, azt hiszem karkötőt meg fésűt. És a fiú mondja, hogy visszafog térni. És amikor felnőnek, még mindig a nő minden nap a naplementénél várja a szigeten, aztán egyik nap visszatér... Valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan nagyon rég láttam... ismerős valakinek?2013. máj. 15. 19:11
1/5 anonim válasza:
Én régen láttam ezt, de nem ez az véletlenül? [link]
2/5 anonim válasza:
Ja nem ez, bocsi, itt a lány megy el. :D De szerintem azt is láttam, amit te írsz, mert ismerős, csak nem jut eszembe a címe, de gondolkozom.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, ez se lehet rossz film, de sajna nem ez az. Köszi, remélem megfogom találni :D
2013. máj. 15. 20:14
5/5 A kérdező kommentje:
Évek után meglett. :-)
Köszönöm!
2021. ápr. 6. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!