Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami jó sorozatot tudnátok...

Valami jó sorozatot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Amiket nézek ott vagy évad vége lett, vagy szünet van, és nyáron folytatódik, így az egyetlen sorozat amit nézek most az a Barátok közt.

amiket kivégeztem eddig, vagy nézem:

-The Mentalist

-Breaking Bad

-Dexter

-Fringe

-Homeland

-House MD

-The Walking Dead

talán nem hagytam ki semmit

ezeket angolul néztem felirattal, és így is fogom nézni őket, tehát nem kell magyar szinkronosnak lennie.

A tv-ben láttam részeket sorozatokból, HIMYM nem kell, az valahogy nem bejövős, meg ilyen NCIS stb ami az RTL, TV2-őn ment.

24-el szemezgetek, lehet belevágok, bár láttam belőle pár részt, az nem kötött le akkor, hátha most másként lesz.

De ha tudtok ilyen terroristás sorozatot mint a homeland, vagy esetleg Breaking Badhez hasonlót, azok lennének a legjobbak.

2013. máj. 12. 22:06
 1/4 FannaL ***** válasza:
A mentalistához ami hasonlít az a Profilozók. :)
2013. máj. 12. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Célszemély (Person of Interest)

[link]

2013. máj. 12. 22:13
 3/4 A kérdező kommentje:

a Célszemély jól hangzik, lehet hogy ez lesz amit nézni fogok, de várok még válaszokat.

1., kösz neked is, a választ.

2013. máj. 12. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Trónok harca
2013. máj. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!