Mi volt életetek legfélelmetebb horrorfilmje?
rengeteg van, mivel nagyon szeretem az ilyen filmeket
emlékszem anno a kör és az átok odavert, de az összes ördögűzős film is bejön.
ami nem teljesen horror de idevág, az a negyedik típusú találkozások, és a legújabb ufo-s mozi, a dark skies(sötét égboltok), ezek adták az ívet.
De amitől napokig este lámpa mellett aludtam az a kísértetjárás connecticutban volt(igaz megjelent már a második rész is), sose nem felejtem el ahogy a film kezdődik, és a halottakat mutatják, meg a halottasházat, és a zene hozzá, nagyon eltalálták!
Átok.
A mai napig nem megy ki a fejemből a "takarós jelenet".
Nem szoktam filmektől félni, de nem tudom rávenni magam, hogy ezt valaha is megnézzem mégegyszer.
én azt az érzést szeretem mikor félek!
egyedül szeretek ilyen filmeket nézni, ált ha mindenki alszik már!
a jelent amit írtál rendesen a ott van a szeren!
egyébként ezek a filmek, képileg hangilag, és minden egyébbel csak is a lélektani ijesztgetésekre mennek rá, egyszer megijedsz mikor nézed, de ez semmi!
van második fázis amit az emberek ki tudja mikor dolgoznak fel, amikor több hétre rá előjönnek a filmből élmények és emlékek, na ezek tréfálják meg alaposan aki nézte
volt egy eset
összejöttünk pára, h egész este horror film nézés lesz, 3 filmet kinéztünk.
De úgy akartuk h baromi durva legyen, mindenki vételezett magához tudatmódosító szert.
a hatás?
az első filmnél még szinte semmi, a 2. nál elszabadult a pokol, a 3.filmig nem jutottunk el.
arra emlékszem, h direkt bezártunk minden ajtót, h senki ne szökjön el, ha megijed.amire a 2 .film után magunkhoz tértünk a sokktól, a fél társaság nem volt meg.
az egyik ablakon kiugráltak.
reggel a szomszéd átjött, megkérdezni h mi volt este nálunk, mert valami iszonyatosan nagy kiabálások voltak!
reggel volt olyan akit a diófáról szedtünk le, mert ott bújt el, és volt aki a szomszéd településről került elő alsógatyában...
azóta nem ismételtük meg a bulit!
18:27 -az engem is sokkolt... :(
mostanában nem is nézek horrort mert utána nincs kihez bújnom ha fosok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!