Kinek mi volt a legfélelmetesebb horrorfilmje? Illetve melyik filmben melyik jelenettől ijedtetek meg a legjobban?
Én a Pokoli Édenkert cimű fimtöl ijedtem meg a legjobban.
a vége felé,amikor az egyik lány már kihajózott,a másikat üldözi a pasi,a lány visszamegy hogy lenézzen a sziklán,és akkor bukkan elő a faszi,lehet el is kapja a lábát.arra már nem emlékszem.
-A vörös cipő
-Borzongás (na azt nem nézném meg még1x, nagyon sz*r volt:-S)
-A hívatlan vendég (ez nem is volt olyan félelmetes, csak a végén nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy a kiscsaj testvére is halott, és végig csak odaképzelte... aznap éjszaka nem is aludtam semmit:-S)
Nekem a legutóbbi ilyen élmény nyáron a Pokolba Taszítva volt.
Szarrá fostam, és fossá röhögtem magam! Meg az egész mozi.
Fasza klasszikus horror :D
- Dagon (zseniális alkotás, Lovecraft-novella feldolgozása)
- From Hell (nyomasztó, viktoriánus borzongás)
- Alien (klassziku sci-fi horror, műfajában szinte verhetetlen)
- Scary Movie sorozat (félelmetes, hogy miképp lehet ennyi hülyeséget kitalálni :D)
Bár én inkább a nyomasztó filmeket tartom félelmetesnek (pl. Planet of Apes), és tipikusan a nem-horror alkotások tudnak a leginkább megijeszteni (mert ott eleve nem is számítok iylenre).
nekem inkább kiskoromból maradtak meg.
Halloween-az átok beteljesül
a mai filmek közül nem sok van,íme néhény de ezek jóók:)
Hivatlanok,Paranormal Activity.bárki bármit mond ezek jók.
látta vki a sipolyt? attól engem a frász elkapott nem mertem felkelni az ágyból, annyira össze vissza szartam magam
nagyon durva volt
aztán meg ott van még a káposztaleves
hát amikor a csajt feltámasztották én majdnem oda ragattam a székhez
Évekig be se mertem bekapcsolni a tv-t ennek már öt éve és még most sem kapcsolom be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!