Tudtok taktikázós animét vagy filmet mondani?
Mint pl Death Note,Code Geass.
Ilyesmik érdekelnek tehát..ilyen fordulatos,csavaros elgondolkodtató..
Film is jöhetne mert egy ilyenről sem hallottam még. xd
Seiren no Moribito
One Outs
Mirai Nikki
Ghost in the Shell
Michiko to Hachin
Black Lagoon
Tasogare Otome x Amnesia
Sword Art Online
Shinrei Tantei Yakumo
Psycho-Pass
Devil Survivor 2 The Animation
Zetsuen no Tempest
Blood-C (az eleje nagyon vontatott de 6-7 rész után olyan fordulatok vannak benne hogy csak tátottam a számat. :D)
Btooom!
Guilty Crown
Gosick
Jormungand / Perfect Order
Trinity Blood
Gankutsuou
továbbá: [link]
Sword Art Online
High School DxD
Tenjou Tenge
Angel Beats
Ezek jók.
16:31-es vagyok...
Utolsó, dehogynem.
A Sword Art Online-ban mindig megvan hogy hogyan mennek a vezérek ellen,meg megvannak a fortélyok, hátulütők.
A High School DxD alapja rögtön a sakk. Ott is taktikázni kell. Nem egyenlő a stratégia és a taktika, de kellőképpen kicsi a különbség ahhoz, hogy összevonhassuk.
A Tenjou Tenge-ben a végrehajtók a maguk hierarchiájával szintén kialakították a taktikáikat, ott is van taktika.
Az Angel Beats!-ben az Utóélet Harci Front konkrét hadműveleteket hajt végre, elterelnek, besurrannak, csapdákat állítanak, stb.
Megvan mindegyikben a taktikázás, csak oda kell figyelni és akkor észre is veszed.
Ha meg is van , sokkal gyengébb szint mint a CG vagy DN-é .
SAO pl 1 nyálas hülyeség volt ahol a bossokról semmit sem tudtunk .
A DxD akár hogy szép volt a sakkozás nem magyarázták normálisan , el de nem is kellett mivel alapjában egy ecchi volt .
Tenjo Tenge-t nem ismerem arról nem nyilatkozok .
Az AB! meg még mindig dráma , a harc része full másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!