Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilight vagy vámpírnaplók?

Twilight vagy vámpírnaplók?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én mind a kettőt imádom. Szerintem nem lehet összhasonlítani egymáshoz.Az alkonyatban csak a vámpír ölheti meg a másikat(meg a vérfarkasok(bocsánta...alakváltók)) a vámpírnaplókban meg mindenki megölheti a vámpírokat. Viszont az alkonyatban nincs hipnotizálás, miközben a vámpírnaplókban simán elhipnotizálják az embert a vámpírok(csak ha nincs náluk dolog amiben van vasfű) :)
2013. máj. 30. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
twilight.
2013. jún. 7. 18:36
 13/17 anonim válasza:

A filmre/sorozatra vagy a könyvekre gondolsz?

Ha a filmre akkor szerintem a Vámpírnaplók. Jobbak a színészek és a karakterek, valamint a történetnek nincs vége a nyáladzós szerelem részletezésével, hanem van ezenkívül is cselekménye.

A könyvben... hát ott mindkettőnek meg van a maga rossz és jó oldala. Az Alkonyat kevésbé abszurd, de engem idegesít Bella már-már beteges Edward-imádata. A Vámpírnaplókban tetszik, hogy az emberi főszereplő jobban meg tudja védeni magát, viszont néha olyan dolgokat talál ki az író... Én Vámpírnaplók fan vagyok, de ízlések és pofonok.

2013. jún. 25. 21:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Most a filmekre gondoltam, de teljesen egyetértek veled a könnyvvel kapcsolatban is.
2013. jún. 27. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:
*könyvvel
2013. jún. 27. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
A Vampire Diaries magasan veri a Twilight-ot, nem is lehet a kettőt egy lapon említeni.
2013. jún. 27. 12:18
 17/17 anonim válasza:
0%
Szerintem a Twilight jobb!
2013. jún. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!