Twilight vagy vámpírnaplók?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 19:52
11/17 anonim válasza:
Én mind a kettőt imádom. Szerintem nem lehet összhasonlítani egymáshoz.Az alkonyatban csak a vámpír ölheti meg a másikat(meg a vérfarkasok(bocsánta...alakváltók)) a vámpírnaplókban meg mindenki megölheti a vámpírokat. Viszont az alkonyatban nincs hipnotizálás, miközben a vámpírnaplókban simán elhipnotizálják az embert a vámpírok(csak ha nincs náluk dolog amiben van vasfű) :)
13/17 anonim válasza:
A filmre/sorozatra vagy a könyvekre gondolsz?
Ha a filmre akkor szerintem a Vámpírnaplók. Jobbak a színészek és a karakterek, valamint a történetnek nincs vége a nyáladzós szerelem részletezésével, hanem van ezenkívül is cselekménye.
A könyvben... hát ott mindkettőnek meg van a maga rossz és jó oldala. Az Alkonyat kevésbé abszurd, de engem idegesít Bella már-már beteges Edward-imádata. A Vámpírnaplókban tetszik, hogy az emberi főszereplő jobban meg tudja védeni magát, viszont néha olyan dolgokat talál ki az író... Én Vámpírnaplók fan vagyok, de ízlések és pofonok.
14/17 A kérdező kommentje:
Most a filmekre gondoltam, de teljesen egyetértek veled a könnyvvel kapcsolatban is.
2013. jún. 27. 11:45
15/17 A kérdező kommentje:
*könyvvel
2013. jún. 27. 11:45
16/17 anonim válasza:
A Vampire Diaries magasan veri a Twilight-ot, nem is lehet a kettőt egy lapon említeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!