Mi a véleményetek a Vasember 3ról?
Szerintem nagyon is jóra sikerült a Vasember 3. Tony hozta a megszokott formáját,jöttek a jó kis poénjai,de emellett valamelyest megkomolyodott, ami valljuk be,jól is állt neki,amikor a legfőbb ellenségévél kellett szembeszállnia. Kicsit kirobbantunk az eddig megszokott helyszínekből(az 1. rész sivataga is hasonlóan hatott rám:végre már nem a városban vagyunk,szuper kütyük között!Bár a film maga a technológiára épül,számomra kissé felüdülés volt,hogy kb. a film közepe egy teljesen átlagos helyen játszódik,ahol Tonynak nincsenek ilyen meg olyan eszközei,csak hétköznapi cuccok.) A csavaron én nagyon nagyot lestem,mert ugyan nem ismerem a képregényt,de teljesen letaglózott,mert álmomban sem képzeltem volna,hogy nem az lesz Mandarin,akinek hittük.Szóval a csavar az 10-ből 11 pont volt,jól eltalálták, és a megvalósításról ne is beszéljek.
egyedül kettő dolog nem tetszett a filmben:
1.Én úgy gondolom,hogy Tony kicsit keveset viselte a páncélt,amivel nem is lenne probléma,csak elvileg a film címe Vasember,így pedig,hogy távirányítással kezeli a páncélt,én inkább Vasrobotnak nevezném a filmet. De sebaj,ez még egész tűrhető dolog,el is nézem.
A 2. viszont kicsit irritálóbb...Az első részben a páncél kibírta egy tank lövedékét,és jó pár golyózáport.A második részben "enyhe" áramütés után is működőképes volt.A Bosszúállókban is átment egy-két necces helyzeten.Erre a harmadik részben...Egy átlagos kamion szétcsapja??? Hát az addig oké,hogy a M42-es alapból egy olyan páncél,amit Tony is szét tud "szedni" egy mozdulattal,de azért egy kicsit sok ez,hogy egy kamionos ütközésre szó szerint szét esik...
Összegzésül,a film szerintem magasan felül emelkedett a 2. részen, és felért az 1 résszel is,talán még picivel át is lépte annak mércéjét.Szerintem mindenkinek a maga döntése,hogy mi tetszett a filmben és mi nem.Én amióta megnéztem(ápr.26-án láttam) csak Vasember-filmeket nézek,és még jelenleg is a film hatása alatt állok..:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!