Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vasember 3-hoz muszáj...

A vasember 3-hoz muszáj megnézni az előzményfilmeket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Nézzük csak, van Vasember 1, Vasember 2 és Vasember 3.

Ezek ebben a sorrendben jelentek meg: Vasember 1, Vasember 2, Vasember 3.

Furcsa mód növekvő sorrendbe, ez talán arra utalhat, hogy a folytatása, amiből egyértelműen következik, hogy az előtte lévő részekre építkezik.

2013. máj. 1. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod hogy kerek legyen a történet akkor célszerű megnézni.

Még a Bosszúállókat is javaslom hogy nézd meg, igaz nincs sok köze a vasember film történetéhez csak annyi hogy benne van a vasember.

2013. máj. 1. 23:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Na mert még egy trilógia se jelent meg, ahol nem muszáj ismerni az előzményeket, mivel csak a főkarakter stimmel, a történetnek semmi köze az eddigiekhez. Ja, de, van egy csomó. Imádom hogy megint én vagyok a gyökér.. :D
2013. máj. 1. 23:11
 4/10 A kérdező kommentje:
2.-nak köszönöm az értelmes választ.
2013. máj. 1. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Minek kérdezted, hogyha aztán leb.szod mert nem ezt akartad hallani?
2013. máj. 1. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem a válasszal volt bajom, hanem a ténnyel hogy hülyének néznek, jogtalanul. Több filmsorozat is van, ahol nem létszükséglet ismerni az előzményfilmeket, mivel inkább csak a szereplők stimmelnek, nem pedig a történet függ össze.
2013. máj. 1. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van a kérdezőnek, attól még hogy harmadik rész nem feltétlenül muszáj megnézni az első kettőt, hogy megértse.
2013. máj. 1. 23:46
 8/10 anonim válasza:
Nemrég csodáltam meg a Vasember 3-at, szerintem is megéri a másik kettőt is megnézni, de nélkülük is érthető a dolgok java része. (Őszintén szólva én a Bosszúállókat sokkal jobban csíptem, mint a vasember-filmeket.)
2013. máj. 2. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan trilógia, ahol nem fontos az előzmény, de ez nagyon ritka.
2013. máj. 2. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó ha megnézed (de nem muszály) Inkább a Bosszúállókat kéne megnézned
2013. máj. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!