Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen (hangssújozom) SZOMORÚ!...

Foldrenges2 kérdése:

Milyen (hangssújozom) SZOMORÚ! Anime-ket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Én megnéztem kettőt és mind a kettőn elsírtam magam (Angel Beats,Mirai nikki)Nem tudom miért de szeretek szomorú lenni.

Nem vagyok mazohista xd de most komolyan ha tudtok valamit akkor érdeklődéssel várom.előre is köszi :)

2013. máj. 1. 10:49
1 2 3 4
 21/34 ayameminto válasza:
air
2013. máj. 2. 16:31
 22/34 anonim válasza:

Esetleg meg a Shinsekai yori tetszhet... Bár az elég érdekes utopikus témájú de vannak benne kifejezetten sirós részek. Szerintem tetszhet. :) dobj egy privatot ha tetszett mert akkor tudok meg ajanlani hasonlókat. :)

(én ajánlottam az Anohanat is)

2013. máj. 3. 12:19
 23/34 anonim válasza:
100%
Nekem is a top1 animém az Elfen Lied, nagyon meghatott. Az után kb. egy hétig nem is tudtam másik animét nézni (Napi szinten nézek xD), annyira az Elfen Lied-on járt az eszem, hogy nem bírtam "élvezni" a többi animét, amúgy meg én is a Clannad-t és a 2. évadját, az After Story-t tudom ajánlani, az is elég siratós. Más szomorú anime nem jut eszmbe :/
2013. máj. 25. 10:38
 24/34 anonim ***** válasza:

Blassreiter

Btooom!

Ef-a Tale of Melodise

Eien no Asteria: Spirit of Eternity Sword

Ano Hana

Angel Beats

Claymore

Code Geass

D. gray man

Busou Renkin

2013. jún. 13. 19:21
 25/34 anonim ***** válasza:

Nemtudom mennyire aktuális még a kérdésed de ha szomorút akarsz akkor tessék egy sci-fi, dráma:

Saishuuheiki kanojo (Saikano)

elég nehéz volt nekemis rátalálni, valószinüleg csak online angol felirattal fogod megnézni, de megéri. A végén kisírtam az összes könnyem

19/f

2013. aug. 2. 21:24
 26/34 A kérdező kommentje:
arigato :D még mindig aktuális, csak már annyira rég néztem animét, hogy teljesen elfeledkeztem róluk. Most épp az Attack on Titan-t nézem ami eszméletlen történettel bír.De azért még mindig szívesen fogadok egy-két drámát is. Néha amikor az ember legszívesebben ordítana a stressztől és a dühtől, olykor jó ha egy kicsit valahogy ténylegesen le is adja. Én erre használom azt hogy kisírom magam, fiú létemre. Egy szó mint száz, nyugodtan küldhettek még ilyen animéket :)
2014. márc. 1. 11:20
 27/34 anonim válasza:
Én most néztem meg az Angel Beats-et és nagyon sírtam a végén :'( nem tudom miért mert még SOHA egy filmen vagy animén vagy bármin sem sírtam, most viszont valamiért eleredtek a könnyeim :D
2014. márc. 21. 20:11
 28/34 anonim ***** válasza:
AnoHana
2014. aug. 29. 21:57
 29/34 anonim válasza:

Szerintem még nem írták, a Hotarubi no mori e-t :3

Egyrészes (kb 40 perc), én sírtam rajta.

2016. máj. 4. 12:34
 30/34 Veber01 válasza:

Az utolsó bejegyzést író ember egy nagyon csodás animét ajánlott, bár elég régen láttam már de ilyen témában ott van a szeren...

Én személy szerint Byousoku 5 Centimeter ezen hatódtam meg nagyon... ez egy remekmű lett... csak ajánlani tudom mindenkinek

2016. máj. 8. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!