Milyen (hangssújozom) SZOMORÚ! Anime-ket tudtok ajánlani?
Én megnéztem kettőt és mind a kettőn elsírtam magam (Angel Beats,Mirai nikki)Nem tudom miért de szeretek szomorú lenni.
Nem vagyok mazohista xd de most komolyan ha tudtok valamit akkor érdeklődéssel várom.előre is köszi :)
Nagyon szívesen! :)
Én 16 vagyok. :D
Amúgy sírtál rajt?
Én leginkább a kutyás részen sírtam. :'(
Elfen Lied nem csodálom hogy tetszik . Jó kis szerelmi dráma , bár 14éves nem biztos hogy elsőre meg fogja érteni .
Angel Beats! egy epic anime , ha tetszett ajánlom az Ano Haná-t és esetleg a Clannadot , bár ez egy más stílus , a drámát tündérmeseszerűen adagolja.
Ha tetszik a harcosabb anime is aminek van szomorú része nagyon ajánlom a Mirai Nikki-n túl a Code Geass zsenialitását (utolsó 10percen az állam eset le) , a TTGL-t , a Shigofumi-t , a Shiki-t , a Neon Genesis Evangelion-t (és a remake mozikat az Evangelion-okat) , a Claymore-t , a Berserk-et , a Madoka Magica-t(igen egy mahou shoujo anime , de egy thriller) , a Darker than Black-et .
Egyébként rám írsz pm-et , szívesen megadom pl a skype címemet , rengeteg animés haverom van így netem , jó ajánlgatni egymásnak .
az tényleg szomorú.Én 2 résznél is sírtam:
1.Amikor Mayu-chan életét megismerjük
2.Az utolsó rész amikor a 13-as találkozik az apjával
Legtöbbet az utóbbin sírtam.A "sokkból" még mindig nem tértem magamhoz.Elkezdtem a Higurashi no Naku Koro Ni-t.Az első résznél tartok és van egy olyan érzésem ,hogy az a csipet humor nem is olyan kevés XD :D Viszont le tudnád írni annak az OVA-nak a helyét?
http://www.youtube.com/watch?v=XxezPjVluXc
Tessék! :D
Amúgy beszélhetnénk privárban! :D
Tökre jófejnek tűnsz! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!