Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen (hangssújozom) SZOMORÚ!...

Foldrenges2 kérdése:

Milyen (hangssújozom) SZOMORÚ! Anime-ket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Én megnéztem kettőt és mind a kettőn elsírtam magam (Angel Beats,Mirai nikki)Nem tudom miért de szeretek szomorú lenni.

Nem vagyok mazohista xd de most komolyan ha tudtok valamit akkor érdeklődéssel várom.előre is köszi :)

2013. máj. 1. 10:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
párdon elírtam: "kedvelődként" Így már más :)
2013. máj. 1. 18:31
 12/34 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! :)

Én 16 vagyok. :D

2013. máj. 1. 18:49
 13/34 anonim ***** válasza:

Amúgy sírtál rajt?

Én leginkább a kutyás részen sírtam. :'(

2013. máj. 1. 18:49
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Elfen Lied nem csodálom hogy tetszik . Jó kis szerelmi dráma , bár 14éves nem biztos hogy elsőre meg fogja érteni .

Angel Beats! egy epic anime , ha tetszett ajánlom az Ano Haná-t és esetleg a Clannadot , bár ez egy más stílus , a drámát tündérmeseszerűen adagolja.

Ha tetszik a harcosabb anime is aminek van szomorú része nagyon ajánlom a Mirai Nikki-n túl a Code Geass zsenialitását (utolsó 10percen az állam eset le) , a TTGL-t , a Shigofumi-t , a Shiki-t , a Neon Genesis Evangelion-t (és a remake mozikat az Evangelion-okat) , a Claymore-t , a Berserk-et , a Madoka Magica-t(igen egy mahou shoujo anime , de egy thriller) , a Darker than Black-et .

Egyébként rám írsz pm-et , szívesen megadom pl a skype címemet , rengeteg animés haverom van így netem , jó ajánlgatni egymásnak .

2013. máj. 1. 19:50
 15/34 A kérdező kommentje:

az tényleg szomorú.Én 2 résznél is sírtam:

1.Amikor Mayu-chan életét megismerjük

2.Az utolsó rész amikor a 13-as találkozik az apjával

Legtöbbet az utóbbin sírtam.A "sokkból" még mindig nem tértem magamhoz.Elkezdtem a Higurashi no Naku Koro Ni-t.Az első résznél tartok és van egy olyan érzésem ,hogy az a csipet humor nem is olyan kevés XD :D Viszont le tudnád írni annak az OVA-nak a helyét?

2013. máj. 1. 19:53
 16/34 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=XxezPjVluXc

Tessék! :D

Amúgy beszélhetnénk privárban! :D

Tökre jófejnek tűnsz! ^^

2013. máj. 1. 19:55
 17/34 anonim ***** válasza:
*privátban
2013. máj. 1. 19:55
 18/34 anonim válasza:
100%
Én az Anohana című animét ajánlanám. Nagyon szép a rajzolás és a történet. Mindenképp megkönnyezed. :) (de nem csak a végét ám, én szinte végig bőgtem az összes részt :D)
2013. máj. 1. 20:34
 19/34 A kérdező kommentje:
arigato neked is ^.^
2013. máj. 1. 20:38
 20/34 anonim ***** válasza:
Ezek után talán még a Welcome to the NHK ami eszembe jut, esetleg még a Zesshou Symphogear, bár inkább ott csak elkeseredett harc van mint nagy szomorúság, de ott van még a hakaima sadamitsu, eeesetleg még a shiki. Viszont azt ,hogy az evangeliont megnézd még nem ajánlom, azt olyan 3-4 év múlva és kb akkortályt mehet egy tenshi no tamago is.
2013. máj. 2. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!