A Breaking Bad mire kap mindenhol ilyen erős értékeléseket?
Mert az egyik legjobb sorozat. Lehet neked nem tetszik, még ha valami a legjobb az se tetszhet mindenkinek.
És igen, lassú sorozat, beindulni sosem fog, de az első évadhoz képest azért gyorsabb lesz.
Szerintem megéri nézni, mert tényleg egyre jobb lesz, én a 2. évad óta imádtam meg a sorozatot.
Remélem nem magyarul nézed.
legkésöbb a 4 évad 6. részénél, ahol elhangzik az "I am the one who knocks" mondat, megérted.
enyhe spoiler:
Ja, egyik legnagyobb, legemlékezetesebb jelenet, de már hamarabb rá fog jönni, hogy nem csak úgy potyára kapja a díjakat.
Én még a kérdés feltétele után belekezdtem , második évad vége fele járok .
Jó sorozat . Bár az is igaz hogy 9.0 fölé az ember vár valami durván meglepő epikus dolgot , viszont ami késik nem múlik remélhetőleg .
Breaking Bad inkább a színészi játékra, párbeszédekre kapja a jó értékeléseket, nem feltétlen lesz epikus.
Az első évad a végefele beindul, aztán a második évad elég langyos, viszont a harmadik évad közepétől nagyon beindul, onnantól azt sem mondhatom hogy lassú. Imádom ezt a sorozatot, mindig valamivel meg tud lepni, hogy ilyen mégis hogy a fenébe juthatott eszébe a forgatókönyvírónak, + nagyon kemény logikája van, nálam pl előfordult már párszor, hogy le kellett állítanom pár percre egy epizódot, és át kellett gondolnom, hogy "ez most mégis hogyan, miért is történt így?".
Nálam a töréspont a langyosból a forróba a 3x07 volt, továbbá a 3. évad évadzárója volt az első, amiről úgy éreztem, hogy emlékezni fogok rá még egy jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!