Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Írna nekem néhány animét...

Írna nekem néhány animét amiben elég erős a főszereplő?

Figyelt kérdés
Ezen kívül bármi lehet benne csak ne legyen 5000 része és ne legyen túl régi se

2012. szept. 27. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

minden animében "elég erős" a főszereplő, ezt h gondoltad? :D

kb olyat szeretnél amiben a főszereplő erős és nem túl hosszú a sorozat? (elég sok ilyen van)

Ha esetleg ezeket még nem láttad:

Trigun: földönkívüli humanoid a főszereplő (=úgy néz ki mint egy ember, de nem az); pisztollyal harcol; egy-a testvére által felbérelt-csapat akarja megölni; vicces lövöldözős anime; a harcok nem hosszúak de jók és összességében sem egy hosszú sorozat

Fullmetal Alchemist Brotherhood: ez kicsivel hosszabb, de az egyik legismertebb anime; alkimisták szól akik a Bölcsek kövét keresik, de vmi nagyobba botlanak; ez is végig rövid vicces részekkel és harccal van tüzdelve; sztem egy nagyszerű alkotás és a főszereplő már az eleje óta erős

Soul Eater: a felsorolt 3-ból ebben a legtöbb a poén; a főszereplő páros egy lány és egy srác aki kaszává tud átváltozni és így harcolnak különböző ellenségek ellen (boszorkányok, a démonisten, és más gonosz lelkek) a halálisten kérésére

Death Note: ez nem a fizikai erőről szól, inkább a szellemiről; van egy halál lista amibe ha beírják vki nevét akkor az meghal, a listát megtalálja a főszereplő és elkezdi megbüntetni a gonosz embereket, de közben feltűnik egy nyomozó srác aki elakarja őt kapni; ez egy alapmű, általában azoknak is tetszik akik nem néznek animét

2012. szept. 27. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
azt érettem elég erős alatt hogy fizikailag mint Pl:Beelzebub
2012. szept. 27. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Beelzebub jó volt :D

Fizikailag erős ?

Hmmm.

Luffy ? Zoro ? Shirohige ? a One Pieceből ?

A legjobb Shounen és csak 565részes nem 5000 :d

Mnemosyne , itt a főszereplnő megse bírt halni.

Casshern Sins , ittse nagyon itt baromi erős is volt .

Blood +

Dance in the Vampire Bund

Medaka Box

Berserk /Jóval túlmutat Oga-n , csak régi anime , de baromi jó/

Elfen Lied

Kora wa Zombie Desuka?

2012. szept. 28. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Fate/Zero, Darker than Black
2012. okt. 8. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Berserk
2012. nov. 1. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:

samurai deeper kyo

kaze no stigma

claymore

devil may cry

brave 10

2013. ápr. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!