Miért vágnak be temérdek sokkoló jelenetet a Trónok harcába?
"Miért bántjátok szegényt? igaza van.. :D nyílván kellemetlen lehet egy 15!! éves lánynak olyan jelenetet nézni ahol a ku*vák nyalják egymást vagy egy törpe b*sz meg valakit. könyörgöm 15éves."
ha egy 15!! éves megnéz egy 18-as karikával futó filmet/sorozatot, akkor a legkevesebb, hogy utána nem szörnyülködik, hanem befogja a kicsi száját.
"mi az hogy minek nézi?"
pont az. minek nézi? nem neki való.
"16éves hugommal meg a családdal néztük múltkor és igen elég kínos volt amikor ott mutogatták Theon fa*kát."
mégis mi volt benne kínos? az, hogy barmok vagytok és egy 16!! évesnek mutogattok egy 18-as filmet? vagy mi?
"egyébként igen a nézettség miatt mutatnak mindent."
szerintem meg azért, mert a könyv is ilyen. és a könyvet igyekeznek követni.
Úristen, emberek. Feltettem egy szimpla kérdést, és halomra kapom a felháborodott válaszokat, hogy mit képzelek magamról, egy ilyen csitri ne nézze, ha nem tetszik... szerintem ez inkább az elszomorító.
Ok, későn írtam a kérdést, "félálomban" rosszul fogalmaztam... nem sokkoló, csak tudjátok, nem vagyok hozzá szokva. Ennyi. És akármennyire is a szex szerves része az emberi életnek, mégis olyan intim, és nem gondolom, hogy bármiféle különösebb ok lenne arra, hogy ilyenekkel tele kell nyomni egy igényes sorozatot.
"Be kellett volna fognom." Ezt az oldalt azért szeretem, mert mindenki anonim, itt BÁRMIT meglehet kérdezni, mindig akad olyan, aki segít, előítéletek nélkül. Úgy tűnik, nem így van.
Elkeserítő, hogy annyira baromira okosnak hiszitek magatokat... pedig csak el kellett volna újra olvasni a kérdésemet. "Miért kell TEMÉRDEK sok szex?" Magával a szexszel nincs bajom, de mégsem azért nézek egy sorozatot, hogy ezt lássam.
U.I.: Azért is voltak fennakadások, hogy a levágott ember fej miért nem zavar. inkább nem írok semmit, úgyis lesz egy újabb felfuvalkodott, aki ezen is kiakadna-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!