Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami jó kis anime ajánló?

Valami jó kis anime ajánló?

Figyelt kérdés
Olyasmit szeretnék látni,mint a dragonball-verekedős,vagy mint a hellsing ultimate-vérengzős és/vagy vámpíros,vagy trigun-vicces,ugyanakkor vannak mélyebb gondolatok is benne.
2013. ápr. 26. 19:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Ezeket láttam:dragonball z-gt,yuyu hakuso,hellsing,hjelsing ultimate,blood+,trigun,sámán király,slayers(az összes abból is).
2013. ápr. 26. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:

ONE PIECE

Az elején nekem kicsit laposnak tűnt az egész , de utánna valami eszméletlen jó. Sok harc jó töténet és nagyon sok poén is van benne de amikor harcre kerül a sor nagyon el tud komolyodni az egész. több mint 500 részes szóval nézheted egy darabig :DDD

2013. ápr. 26. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Konkrét "verekedőset" nem tudok, de ha harcolósra gondolsz, akkor Bleach, Naruto, Fairy Tail, One piece, Clyamore, Fullmetal alchemist, véleményt nem tudok róluk írni, mivel nem nagyon néztem ezeket, de ezek szoktak a nagy kedvencek lenni.

Még talán a hunter x huntert-t tudnám ide sorolni, ott kevés a harc, de olyan 40 rész után már nagy vérengzések is vannak, bár nem hellsing méretűek.

2013. ápr. 27. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Lényegében én is ezeket tudom ajánlani:Naruto, Bleach, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist.

Ezek közül én a Narutot a 100. rész környékén abbahagytam mert untam, de sok embert ismerek akik nagyon szeretik.A Fairy Tail pedig az eddigi egyik kedvencem a Bleachel együtt.

Amit még asszem nem mondtak:Katekyo Hitman Reborn.Ez egy kicsit lassa indul és ne tévesszen meg eleinte a főszereplő, mert később nagyon erős lesz.Nagyon jó harcok vannak benne.Kb. egy szinten van nálam a Fairy Taillel és a Bleachel.

Ao no Exircist: Ebben is vannak jókis harcok és emellett vicces is.Az egyetlen baj vele hogy meglehetősen rövid.

2013. ápr. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!