Mondanátok olyan filmeket, amelyek egy szomorúan
végződő szerelmi történetet mesélnek el? (bármi
jöhet)
Figyelt kérdés
Valami olyan filmre lennék kíváncsi, ami nem a rózsaszín cukormázas happy enddel végződik, mert azoknak mindenhez köze van, csak a valós élethez nem... Sajnos újra megtapasztaltam, hogy a szerelem nagyon nem az az elmondhatatlanul szép érzés, ami a Hollywoodi tömegfilmekből ömlik, hanem a világ legsötétebb és legkibírhatatlanabbul gyötrő lelki szorítója. Egyébként ez a film igazából nem is annyira nekem kell, hanem annak a lánynak szeretném elküldeni, aki néhány nappal ezelőtt visszautasított, de én ebbe képtelen vagyok beletörődni, mert számomra ő jelenti az élet egyetlen értelmét. Ha egy ilyen filmet megnézne, hátha esetleg átgondolná a döntését, és rájönne, hogy mit veszítene nélkülem. Szóval várom a címeket és légyszi lehetőleg rövid leírást is adjatok a filmhez! Köszi előre is mindenkinek! :)
2013. ápr. 24. 19:57
1/5 anonim válasza:
Felhők felett 3 méterrel
Bizsergés
Remember me - Emlékezz rám
2013. ápr. 24. 20:09
2/5 FannaL válasza:
Séta a múltba: középiskolásak játszanak benne. Van egy lány aki dráma körben van benne ő az akit sokszor piszkálnak és ugye bejön a képbe egy menő csávó, neki amiatt kell a dráma körben játszania mert valamit tett(pontosan nem emlékszem mit) és ez a büntetése. Összejönnek egy időután a csajjal de a legvégén kiderül, hogy a csaj rákos.
Ház a tónál: Lehet ez lenne a legjobb. Így ezt nem tudom elmagyarázni mert emlékszem rá de nem akarok hülyeségeket beszélni. Annyi a lényege, hogy egy pasi meg egy csaj nem egy évben élnek, de van egy postaláda és ha oda beteszik a levelet tudnak egymásnak üzenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!