Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem bosszant az új...

Csak engem bosszant az új Star Trek film?

Figyelt kérdés

Kiherélték totálisan, a csillagflottásokból agyatlan akcióhősöket csináltak, akik előbb lőnek mint kérdeznek. Nem volt benne semmi tudományosság, semmi kérdésfeltétel, amin az ember elgondolkodott volna.

Hanem adtak egy bosszúszomjas főgonoszt, aki aztán visszamegy az időbe, hogy ledózerolja a civilizációt, pedig inkább foghatta volna magát és megakadályozhatta volna az otthona pusztulását, összefogva a Föderációval. De úgy fest, hogy a tízenéveseknek ez kell...

A régi star trekben látszott, hogy a jövő embere nem annyira esendő, morálisan fejlettebb, hisz túlestek egy világháborún, nem pedig űrcowboyok.

2013. ápr. 20. 11:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem az új részt...

A Star Trek nem akciófilm, más kultúrák elfogadásáról és a velük való békés együttélésről szól. Na vajon itt mi történt? Kirk-et elküldték a fenébe egy bérgyilkos akcióra.

A fenébe, egy csillagflotta kapitányról beszélünk, nem egy zsoldosról.:S

Kész, a Star Trek halott.:(

2013. máj. 24. 16:12
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Enyi vén faszt!

Hogy lehet a regi ST eket egyaltalan 3mp nél hosszabb ideig nézni, depresszios leszek tőle pedig nagy sci fi őrült vagyok.

Ha ezek az uj részek is csak a techno blabláról szólnának mehetne rögtön a dvd kólcsönzők polcaira a Asilum vagy mi a fenék melle.

Mi hianyzik, a. Gagyi jelmezbe öltözött idegen akivel a birkózik a kapitány valami szar díszlet előtt?

Szerintem teljesen korrekt volt az első uj rész, nem mondanám, hogy tökéletes sőt néha kicsit idegesítő volt egy két része de simán vállalható alkotás.

2013. máj. 25. 08:03
 13/17 WorfHadnagy ***** válasza:

Utolsó! 18 évesen vén f@sz lennék? :-O :-D Nem is vagyok Jem'Hadar!

Nem tehetek róla, hogy nekem a Trek a mély tartalomról, a társadalmi mondanivalóról szól. Olyan filmek és sorozatok gyűjtőhelye volt ez régen, amit egy "vén f@sz" is meg tudna nézni anélkül, hogy a mentő viszi el agyvérzéssel. XD

A tudomány és a fantasztikum keveredése nem arról szól, hogy atomdara meg űrcsata ezerrel! Akik régebbóta Trekkerek, nem csak egy sci-fi-t látnak az egészben, azoknak mondhatjátok, hogy fel kell nőni, meg kell újulni, az olyan lenne, mint zsidó vallású feketének elmagyarázni, hogy Hitler mekkora jóarc volt, a világ megmentője, a béke és az emberi jogok bajnoka. Na, ugye, hogy nem olyan szép a menyasszony!

2013. máj. 25. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó két film alatt Picard kapitány örökbecsű mondata jutott eszembe az 1998-as mozifilmből: "Anyone remember when we used to be explorers?"
2013. aug. 22. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 22:10-es, nekem arról, hogy Spock "az elméjével harcolt", az a kedvenc jelenetem, amikor a régi sorozatban a "Tomorrow Is Yesterday" c. részben visszakerülnek 1969-be a Földre. Bones ráförmed Spock-ra, hogy a hazafelé tartó időutazás számításaival kellene már inkább foglalkoznia, mire ő faarccal közli, hogy éppen azt csinálja :-))
2013. aug. 28. 23:49
 16/17 Stargate fan ***** válasza:

Egyet értek a kérdezővel.

EZ Az 2 UTOLSÓ "STAR TREK" FILM EGY NAGY KALAP SZ@R

Semmi Trekkes nincs benne.

Nincs is gond azzal, hogy, ha akciót tesznek egy filmbe, mert mindegyikbe kell egy kicsi, DE AZÉRT ENNYI NEM, AMI EZEKBEN A FILMEKBEN VAN. Komolyan mondom, hogy mikor a 2009-es filmben az Enterprise(köhöm... koppintás) lövi ki a tordepókat egy darabot nem látni belőle, mert valszeg az operatőr epilepsziás rohamot kapott,mert mint egy állat úgy rángatta a kamerát. XD

Én ammondó vagyok, hogy amíg nem tudnak IGAZI TREKKES filmet csinálni, addig NE IS CSINÁLJANAK.

2013. szept. 16. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó, azért nem ennyire fekete-fehér a helyzet, a régi cucc se volt épp magasművészet.

Mint rajongó mondom, azért a régiben is volt épp elég rész, ahol a bázakerettyei csalitosban dzsanáztak, aztán jött az agynélküli csihipuhi.

Meg volt ott azért több résznyi burkolt dugás, kire mikor jött épp rá a pon farr valamelyik változata. Holoszobán vagy anélkül. Különösen a Voyageren, ott gyakorlatilag a holoszoba arra volt fenntartva.

A vulkániak agggyal harcolásáról meg annyit, hogy alapból ugye Hulkszerű ragemonster lenne az összes, de kitalálták az elmekontrollt, és így visszaszorították az agressziót. Volt arra is példa, amikor amikor ez annyira nem jött össze.

Az oktató jellegű részeknek is volt egy kicsit ilyen "beszéljünk a mai házifeladatról" hangulata, sőt, propaganda szaga is, habár azért nem volt olyan átlátszó mint mondjuk az örökbecsű Űrgammák.

Azért gyorsabb, mert anno máshoz volt szokva a nézőközönség.

Ami nekem speciel nem teszett, hogy Crisnek iszonyatosan buta feje van. Egyzserűen nem tudom komolyan venni.

Az viszont hatalamas plusz, hogy Chekov végre akcentussal beszél. Eddig tartott keresni valakit aki egy orosz akcentust képes eljátszani? Gratulálunk.

2014. márc. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!