Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legízléstelenebb,...

Melyik a legízléstelenebb, leggusztustalanabb film amit eddig láttál?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok mint a Ken Park című film.

2013. ápr. 20. 06:28
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Van egy film, Titokzatos bőr a címe.

Rohadt jó film lenne, ha a pedo rendező nem erőltetette volna a pedo jeleneteket.

Szal lejön, h csak azért vannak benne, h a sok szarrágó örüljön, de a filmhez semmit nem ad hozzá.

Szal elég undorító, de ettől eltekintve egyik kedvencem és a zene is rohadt jó!

2013. ápr. 20. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"de a filmhez semmit nem ad hozzá. "

Azon kívül, hogy a film középpontjában a gyermekként elszenvedett szexuális zaklatás feldolgozásának folyamata áll. De tényleg a pedo(?) rendező erőltette bele ok nélkül.

2013. ápr. 20. 07:59
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

A toxidermia.

Tele van undorító részekkel,összefüggéstelen az egész.Pl megdug egy levágott malacot valaki,egy másik levágja a saját fejét egy szerkezettel,mi után kiszedte a saját belső szerveit...

2013. ápr. 20. 11:11
 4/9 Messor725 válasza:
Az indiai filmipar egyik gyöngyszeme, a Kama-Sutra! :-(((((( Annyira jó a film, hogy 12 perc után üres volt a mozi! 90-s évek eleje...
2013. ápr. 20. 12:54
 5/9 tomiBounce ***** válasza:
Emberi százlábú
2013. ápr. 21. 10:21
 6/9 anonim válasza:

Emberi százlábú

Ha megnézitek, ti őrültek vagytok!!!!!!!!

2013. ápr. 21. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lettem a 100 lábúra,annyian szidják...

Lehet azt megnézem.

Ja a Ken Park,nem is arról szól,akinek a neve a cím...

2013. ápr. 21. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

"Azon kívül, hogy a film középpontjában a gyermekként elszenvedett szexuális zaklatás feldolgozásának folyamata áll. De tényleg a pedo(?) rendező erőltette bele ok nélkül."

Nem egy filmben ez áll és mégse pakolnak bele ilyen gány jeleneteket.

Nem kell végig mutatni ahhoz, h tudjam mi történik.

2013. ápr. 22. 08:15
 9/9 anonim válasza:
A Szerb film után 5 percig csak sírtam, a két fiú, akivel megnéztem pedig csak ültek és néztek maguk elé, aztán akivel jártam a fülembe súgta, hogy most egy hétig nincs szex...szóval kegyetlen egy film... nem tudom, hogy akik azt mondták: "rájuk nem volt hatással", azok milyen lelki világgal rendelkeznek, de rám nagy hatással volt. A durva pedig, hogy amúgy király zenék vannak benne, és a rendezés is nagyon ott van, csak épp a történések megdöbbentőek.
2013. ápr. 22. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!