Történelmi film, az 1. vh. alatt játszódik, szerintem tökéletes egyvelege a műfajoknak (kis történelem, kis krimi, kis romantikus).
A kerettörténetet kell tudni bírni (női kérdezőre tippelnék...), de az élmény garantált!
2013. ápr. 24. 17:18
22/36 vivie válasza:
Schindler listája, A zongorista, Equilibrium, La vie en rose (Piaf élete), Halálsoron, Pokoli lecke... most ennyi jutott az eszembe.
2013. ápr. 24. 19:04
23/36 ChrisM válasza:
#19-esnek nagy-nagy thumbs up a Wallflowerért!!!
Másfél hete láttam, és az új kedvenc filmem :)
2013. ápr. 24. 22:18
24/36 anonim válasza:
Egy makulátlan elme örök ragyogása
A szentjánosbogarak sírja
Philadelphia
P.S. I love you
Millió dolláros bébi
A faun labirintusa
2013. ápr. 25. 06:41
25/36 anonim válasza:
Schindler listája
K-PAX
Meg talán az Én, Pán Péter.
Több most nem jut az eszembe...
2013. ápr. 25. 15:54
26/36 anonim válasza:
Ne feledkezzünk meg a Pál utcai fiúkról sem, meg a Kincskereső kisködmönről se. De azon is lehet sírni, ahogy Risztov Éva olimpiát nyer a Hyde-parkban . Ja, és az örök klasszikus a Casablanca c. film.
2013. ápr. 26. 11:01
27/36 anonim válasza:
A csíkos pizsamás fiú
Halálsoron
Kutyahideg
Bakancslista
Mese: Szilaj, a vad völgy paripája
A bűvös kard- Camelot nyomában
nekem ezek a favoritok :)
2013. ápr. 26. 11:38
28/36 anonim válasza:
Nekem a Fehér pokol volt elég megrázó élmény. Nem igazán sírós film, de elég mély nyomot hagyott. A film végén nem igazán tudtam eldönteni, hogy elment-e a éltekedvem, vagy épp arra ösztönzött, hogy soha ne adjam fel. Liam Neeson játsza a főszerepet (egy mesterlövészt), aki egy erdőben próbál túlélni néhány társával, mert egy farkasfalka üldözi őket. Alapból gagyinak hangzik, de egyáltalán nem az. Szerintem érdemes megnézni.
2013. ápr. 26. 17:48
29/36 anonim válasza:
Én a Ghost-on még mai napig sírok, nem számít hogy kb. 120x láttam már! :)
Végtelen hit, ez motívációs film de a végén 2x is megsiratott, mondjuk nem csak engem!
2013. ápr. 26. 18:19
30/36 anonim válasza:
A suttogó, A szív hídjai , Titanic, A burok /ez ugyan nem romantikus film hanem sci-fi de nagyon elgondolkodtató/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!