Nektek mennyire nyerte el tetszéseteket Kalapos az Alice Csodaországban (2010) c. filmben?
Johnny Depp féle kalapos. Milyennek tartjátok? Dilis de helyes, szeretnivaló, bár kicsit különc, stb stb kifejtősen.. ? Csak kíváncsi lennék a véleményetekre. Gondolom sokan Johnny miatt néztétek meg, többek között én is, de nekem nagyon tetszett, Kalapos pedig a kedcencem lett. Mit gondoltok? Lehet így is: Kinézete/egyénisége/ J.D mennyire játszotta el jól 10-es skálán?
Várom a válaszokat :)
Imádtam. Bár Deppet minden szerepben csak imádni lehet, zseniális színész.
Érdekes, mert Kalaposnak maszkírozva inkább hasonlított Elijah Wood-ra, mint önmagára.
Köszi a válaszokat! :)
Nekem tetszett a rész, csak néhány rész volt szerintme összecsapva. Johnny karaktere szerintem is hihetetlenül jó; szerintem nagyon aranyos, szerethető és kedves. Jópofa, szórakoztató és megnyerő is egyben. Azt sajnálom, hogy Alízzal nem jön össze a végén!!! :(( pedig azt hittem, mikor közel hajol hozzá, hogy meg akarja csókolni. De szép befejezés lett volna, ha megvárják egymást, amíg Alíz ismét visszatér, nemde? :)) de ez személyes vélemény :D :)
Nekem nagyon tetszett, ennivaló volt, mikor örömcsörög :D és amikor kalapokat gyárt: nagyon aranyos.
Nekem Johnny alakítása 10/10 Kinézete: 10/10, szerintem nem hasonlított önmagára, ahogy az 1. is írta. Egyéniség: 10/10, azt leírtam már, milyennek gondolom a karaktert. :)
Továbbra is várom a válaszokat! :)
Az eddigieket is köszönöm! :)
*tetszett a film
bocs, elírás :)
szerintem nagyot alakított Johnny mint mindig :)
bár nekem inkább Helena Bonham Carter vörös királynője a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!