Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen (horror/thriller)...

Milyen (horror/thriller) filmek vannak, amiben akkora a csavar (ok), hogy tátva maradt tőle a szád?

Figyelt kérdés
Tudjátok, az az érzés, amikor egy annyira valószínűtlen esemény(sorozat) van egy filmben, amibe még a gyomrod is beleremeg...nekem a Fűrész 1 végén lévő csavar volt ilyen, ahhoz hasonlókat keresnék!
2009. szept. 24. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A 119. utas is ilyen.(a 119-ben nem vagyok biztos :D) Hatodik érzék, Bújócska. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Én is szeretem az ilyeneket.
2009. szept. 24. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Katakombák ( Annyira nem ijesztő film, de engem a végén a csavar eléggé meglepett :D)

Véres Valentin végén is van egy kis érdekesség.

Nem fogadott hívás

Hideg csontok

A gödör

Ebben az utolsó háromban nincs olyan nagy csavar, de azért amikor kiderülnek a dolgok, az mégis eléggé meglepő szerintem.. :)

2009. szept. 24. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Magasfeszültség.
2009. szept. 27. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Harcosok klubja

Kaosz

2009. szept. 28. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, jöhetnek még :)

Utolsónak: már láttam az ötödik részt, én nem találtam benne semmi különösebb csavart, mivelhát végig tudni lehetett, hogy ki áll mindezek hátterében, így utolsó jelenet (is) elég kiszámítható volt...az egyesben szerintem nagyobb csavar volt. Azért köszi neked is :D

2009. okt. 3. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Titkok kulcsa, Az árva
2010. aug. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!