Mi lesz a Szulejmán c. török sorozat vége? Illetve még
lenne pár kérdésem:
Figyelt kérdés
- Gülnihállal mi lesz? Lesz gyereke a szultántól? Sokáig fog még éjaszakákat tölteni a szultánnal? - Hürremnek hány gyereke lesz? - Mahidevrannal mi lesz? - Szulejmán anyja mikor hal meg?
Kérlek olyan válaszokat írjatok, amelyek IGAZAK, és nem ti találtátok ki (volt már rá példa)
hányadik török részben veri meg hürremet? és hányadikban lökik ki a palotából?? nagyon megköszönném
2013. aug. 21. 09:33
22/27 anonim válasza:
Ezt majd a 4évadban láthatjuk!:) És elkel olvasni a történelmet+Mahidevrán életét!:) És ott van benne minden pontosan!
2013. aug. 21. 18:35
23/27 anonim válasza:
Ibrahim gyereke Musztafa? Ez a sorozatban is így lesz?
Egyébként én nem találok sok történelmi leírást Mahidevranról.
2013. aug. 22. 09:51
24/27 anonim válasza:
Igen azt irtak hogy a sorozatban is igy lesz. Ez miatt is dobjak ki a palotabol, vagy is el kell hagynia!!! Bar sok feltetelezes szerint miutan megveri hürremet Musztafa meggyilkolasa utan majd csak akkor dobjak ki. De azt meg nem lehet tudni hogyan fog tortenni a 4evadban(A kettő közül)!!!. Mivel nagyon sok cselekmenyen valtoztatnak, hogy erdekesebb legyen a sorozat.!!! Es semmi jovedelme nem lesz mivel mar nem az uralkodo csalad tagja. Igy szegenysegben eli le az eletet!
2013. aug. 23. 21:40
25/27 anonim válasza:
De lesz egy gyereke Hürremnek aki meg fog halni háromnaposan!A neve valami Abduhall...Állítólag epilepsziás
2013. dec. 25. 14:41
26/27 anonim válasza:
Hát eléggé érdekes válaszokat láttam. Én tanultam törökül és láttam a sorozatot.
Gülnihált férjhez adják és elmegy a palotábol. nem lesz gyereke csak 1 éjszakát töltött a szultánnal mert Hürrem tönkretette az arcát.
Hürremnek 5 gyereke lesz. Mehmet, Mihrimah, Selim, Beyazit, Changir. Mahidevránt vagy megölik vagy számüzik a palotábol ezt még nem lehet tudni.
Szulejmán anyja az 62.bölümben hal meg és Hürrem veszi át a helyét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!