Mi lesz a Szulejmán c. török sorozat vége? Illetve még lenne pár kérdésem:
- Gülnihállal mi lesz? Lesz gyereke a szultántól? Sokáig fog még éjaszakákat tölteni a szultánnal? - Hürremnek hány gyereke lesz? - Mahidevrannal mi lesz? - Szulejmán anyja mikor hal meg?
Kérlek olyan válaszokat írjatok, amelyek IGAZAK, és nem ti találtátok ki (volt már rá példa)
- Gülnihállal mi lesz?
Hürrem bekeni a sálát savval, ami kimarja és elcsúnyítja az arcát, így Szulejmán már nem hívatja többé. A tegnapi rész végén kente be.
- Lesz gyereke a szultántól?
Nem. Ezek után már csak Hürrem fog szülni neki, ő még 4-et.
- Sokáig fog még éjaszakákat tölteni a szultánnal?
Adja magát, hogy nem.
- Hürremnek hány gyereke lesz?
5. Lesz egy lány, Mirimah, van ez az Mehmed, és II. Szelim lesz az új uralkodó. A többi 2-nek elfelejtettem a nevét, de az egyik közülük 3 nappal a szülés után meghal.
- Mahidevrannal mi lesz?
A történelem szerint kivégzik, ahogy a fiát is(nem most, hanem felnőtt korában.) Mustafa halála benne van a sorozatban, Mahidevránét még nem láttam, de a való életben így történt.
- Szulejmán anyja mikor hal meg?
Ezt nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!