Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem szinkronizálják le...

Miért nem szinkronizálják le a The Walking Dead című sorozatot?

Figyelt kérdés
szerintem ennél zseniálisabb sorozatot ember még nem csinált és biztos megérne mondjuk az rtl-nek ,ha megvenné és leszinkronizá és úgy vetitené.
2013. ápr. 9. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Természetesen azért, mert nem érné meg.

Új, felkapott sorozat, tehát rohadt drága lenne megvenni, de ha sok néző lenne, akkor természetesen megérné. Viszont egy ilyet 11 előtt nem nagyon adhat le a tv-be, 11 után meg már alig néz tv-t bárki is, nem éri meg. Talán ha eljutnak a 100. epizódhoz akkor fogja megvenni ( [link] az viszont ugye még messze van, 35-nél járnak.

És egyértelműen nem láttál még elég sorozatot, gondolkodás nélkül tudnék 10-20 milliószor jobbat mondani a TWD-nél, első évad egész jóra sikerült, még a 2. évadban is volt pár jobb rész, 3. évad meg végig gagyi szappanopera, 2-3 nézhető rész volt, a többi meg egy kicsit felturbózott Barátok Közt.

Jövőre showrunner váltás, ami reményre adhat okot, hisz azt a kevés jó részt a végén csak neki köszönhettük, de a legjobb sorozattól még mindig nagyon messze lesz.

2013. ápr. 9. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Annyira drága azért nem lehet,mivel egy szlovák adó leszinkronizálva adja ,már a 3.évad utolsó részeit vetítik....
2013. ápr. 9. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam,hogy azért nem biztos hogy le fogják szinkronizálni,mert annyira durva,hogy fő műsoridőben nem adhatnák le,csak késő este,így lehet nem néznék olyan sokan.De lehet,hogy le fogják,mert amúgy nagy a rajongótábora.
2013. ápr. 9. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Pont ugyanezt írtam. Szlovákiában nem tudom hogy vannak a dolgok, ott lehet lehet ilyet vetíteni főműsoridőben.

Az meg túlzás, hogy durva, egyáltalán nem vészes sorozat, horrornak sem horror, csak épp nem 12-es karika.

2013. ápr. 10. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Én elképzelhetőnek tartom egyébként, hogy le fogják szinkronizálni. Idő kérdése...
2013. ápr. 10. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam, ha már lesz 100 része, akkor előfordulhat, hogy megveszik, mert így szokás kábeles sorozatoknál.

Az ha ilyen sorrendbe haladnak a 7. évaddal lesz meg, amennyi lesz is a sorozatból, de az még minimum 4 év.

2013. ápr. 10. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
ilyen jó sorozatot nem leszinkronizálni magyarra bűn!
2013. ápr. 12. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem meg bármit is leszinkronizálni bűn, az eredetinél nincs jobb, még ha jóra sikerül véletlen a szinkron (ritka) akkor sem közelíti meg az eredetit, és teljesen elronthatja a szinkront.

Egyébként azt még elképzelhetőnek tartom, hogy HBO-ra lesz.

2013. ápr. 12. 18:23
 9/12 anonim válasza:

Hát sajnos azért mert mint tudjuk, itthon csak a szar elkaszált sorozatokat veszik meg, amihez csak gratulálni tudok nekik!

Pedig ezzel a sorozattal tuti tudnánk tartani egy csatorna népszerűségét, nézettségét.

2013. ápr. 14. 14:31
 10/12 A kérdező kommentje:
meg sztem akit érdekel, úgyis megnézné akár 23 órakor is...
2013. ápr. 14. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!