Miért nem szinkronizálják le a The Walking Dead című sorozatot?
Természetesen azért, mert nem érné meg.
Új, felkapott sorozat, tehát rohadt drága lenne megvenni, de ha sok néző lenne, akkor természetesen megérné. Viszont egy ilyet 11 előtt nem nagyon adhat le a tv-be, 11 után meg már alig néz tv-t bárki is, nem éri meg. Talán ha eljutnak a 100. epizódhoz akkor fogja megvenni ( [link] az viszont ugye még messze van, 35-nél járnak.
És egyértelműen nem láttál még elég sorozatot, gondolkodás nélkül tudnék 10-20 milliószor jobbat mondani a TWD-nél, első évad egész jóra sikerült, még a 2. évadban is volt pár jobb rész, 3. évad meg végig gagyi szappanopera, 2-3 nézhető rész volt, a többi meg egy kicsit felturbózott Barátok Közt.
Jövőre showrunner váltás, ami reményre adhat okot, hisz azt a kevés jó részt a végén csak neki köszönhettük, de a legjobb sorozattól még mindig nagyon messze lesz.
Pont ugyanezt írtam. Szlovákiában nem tudom hogy vannak a dolgok, ott lehet lehet ilyet vetíteni főműsoridőben.
Az meg túlzás, hogy durva, egyáltalán nem vészes sorozat, horrornak sem horror, csak épp nem 12-es karika.
Ahogy írtam, ha már lesz 100 része, akkor előfordulhat, hogy megveszik, mert így szokás kábeles sorozatoknál.
Az ha ilyen sorrendbe haladnak a 7. évaddal lesz meg, amennyi lesz is a sorozatból, de az még minimum 4 év.
Szerintem meg bármit is leszinkronizálni bűn, az eredetinél nincs jobb, még ha jóra sikerül véletlen a szinkron (ritka) akkor sem közelíti meg az eredetit, és teljesen elronthatja a szinkront.
Egyébként azt még elképzelhetőnek tartom, hogy HBO-ra lesz.
Hát sajnos azért mert mint tudjuk, itthon csak a szar elkaszált sorozatokat veszik meg, amihez csak gratulálni tudok nekik!
Pedig ezzel a sorozattal tuti tudnánk tartani egy csatorna népszerűségét, nézettségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!