Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan doramákat írni,...

Tudtok olyan doramákat írni, amiben Choi Young Hak (Kan) is játszik?

Figyelt kérdés
Kan az F.Cuz tagja, és azt írják róla, hogy jó színész, és sok doramában játszott már, de én egyet sem találtam.. Lécci írjatok, ha tudtok. Előre is köszi.

#kan #F.Cuz #Choi Young Hak. dorama
2013. ápr. 8. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ez ő? :) Egyébként nagyon szeretem Dél-Koreát. A kultúráját, filmjeiket, zenéket is. De fogalmam sincs, hogy ki ez a kisfiú. Ha ráadásul Te sem találtál olyan dorama nevű bigyót, amiben szerepel, akkor biztos valami niemand. :) Jó dolog, hogy érdeklődsz Ázsia felé, én örülök neki. :)

Viszont engedd meg, hogy megjegyezzem, elég viccesen néz ki. :) Ha nyersen fogalmaznék, amit nem szeretnék, mert gondolom lány vagy, akkor az egyik szinonimáját használnám a homoszexuálisnak, vagy csak gyanakodnék, hogy ez egy átoperált nő. Dél-Korea tele van csodálatos dolgokkal. Csak egy picit szokatlan, hogy inkább az ország selejtjeit szeretnéd jobban megismerni. Gusztustalan ez az lény, ne haragudj, nem bírtam magamban tartani. De ha kíváncsi lennél esetleg koreai filmekre, lenyűgöző filmeket tudok neked ajánlani, amiket mindenkinek ajánlanék, mert annyira hatásos, jól felépített, elgondolkodtató filmek. :)

Ne haragudj, hogy a végére kikeltem magamból. Ugyan nem vagyok dél-koreai, de szégyennek érzem az ilyeneket onnan.

2013. ápr. 8. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából nem nekem kellett hanem egyik barátnőmnek.. Az igazat megvallva én sem vagyok oda érte. Viszont ha áll még az ajánlatod a filmekről, akkor vevő vagyok rá :)

Nem tudom hogy láttad e már ezt az oldalt, de nagyon sok érdekes dolgot írnak és szerintem tetszeni fog: [link]

2013. ápr. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!