Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ojan ember aki végig...

Van ojan ember aki végig birta nézni a Twilight-et és nem kényszeritették rá?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Engem kényszerítettek, ennek ellenére nem bírtam végignézni :D

Az első részt egyáltalán nem, aztán vártam kicsit és nekifutottam később mégegszer és megnéztem mindet, igaz egy filmet kb 20 perc alatt, mert pörgettem.

Rettenetesen megutáltatta velem a vámpír témát, mindenféle szemszögből.

Szerencsére később kénytelen voltam megnézni a True bloodot is, ami nagyon tetszett, de a Vámpírnaplókig már nem mentem.

Szintén erős nyomásra pár hete elkezdtem a Vámpírnaplókat és érdekes dolog történt, mert az első pár részen csak "átszenvedtem" magam, de utána meg már nem bírtam abbahagyni és a 3 évadot lenyomtam egy hét alatt :S

2013. ápr. 7. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Van ojan (olyan) ember akik végig birta (bírta) olvasni a magyar helyesírás szabályait, és nem kényszeritették (kényszerítették) rá?

Tudod sok mindenbe bele lehet kötni, és azt kérdezel, amit akarsz ezen az oldalon. De nagyon hiteltelenné tud tenni valakit, ha ilyen stílusban, és ilyen fantasztikus helyesírással teszi fel a kérdéseit.

Amúgy nem hiszem el, hogy nem szúrja a szemedet, ha az általad írtak alá vannak húzva csupa pirossal.

A kérdésedre válaszolva: végignéztem, bár nem fog a kedvenc filmjeim közé tartozni, de nem volt olyan rossz, mint ahogy sokan beállítják.

2013. ápr. 7. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
A második részt ha nézed akkor az úgy vicces ha közben azt gondolod Jacob meleg xd
2013. ápr. 7. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva:VAN!
2013. máj. 24. 21:00
 15/15 anonim ***** válasza:
van♥:DD
2013. jún. 8. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!