Melyik ez a Fűrész rész?
Hú, hát nem tudom, szerintem nem a hatos volt, mert azt elindítottuk, de a hang el volt csúszva ezért nem néztük tovább. Abban volt az, hogy hogy egy csaj és egy kövér pasi volt egymás ellen. A feladat meg az volt, hogy minnél hús áldozatot kellett saját magukból adni. A lány levágta a kezét, a férfi meg a hasából ba rabolt, végül a nő nyert.
Nem tudom, a vége az biztosan az volt a kérdéses résznek, hogy a férfi meghalt, ilyen szöges tábla vagy mi állt bele, és nem abba halt meg, hanem abba, hogy a tüskékből sav jött ki, és szét marta a testet.
Ja, meg volt benne egy rendőr férfi, akiről kiderült, hogy együtt dolgozik Jigsaw-val.
De köszi az eddigi válaszokat.
Előző vagyok.
Nem találgattam, ez a hatodik rész.
'Egy biztosításokkal foglalkozó (?) férfit rabol el, és az első próba az, hogy nem szabad levegőt vennie, mert akkor egy fém kar egyre közelebb kerül a felső testéhez, és összeroppantja.'
Ezt írtad, és ez a hatodik részben van.
Igen, ez tuti hogy a 6. !!! :))
az online-filmek oldalon megtudod nézni, a Zixshare lejátszót ajánlom, én is ott néztem, kicsit várj amíg betölt, utána nem lesz vele semmi probléma!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!