Milyen régi filmek vannak, amik jók gyerekeknek is?
Nem horrorra vagy akciófilmre gondoltam. Most néztük meg a My Girl-t és nagy sikere volt. Tudnátok valami ehhez hasonlót ajánlani? Nem mesét szeretnék, de olyat ami a kicsiknek is és a nagyoknak is tetszetős :)
Előre is köszi.
nem láttam a my girlt, de én kiskoromban az addams family 1-2-t szerettem a fura humorával. : D (morticia pakol..: nick-nack bácsi téli ruhái..nick-nack bácsi nyári ruhái..nick-nack bácsi.)
imádtam a dennis, a komiszt is.
A kis gézengúzok,esetleg filmek az Olsen ikrektől
Alvin és mókusok,Hókölykök,Űrkölykök,Tini nindzsa,Gyerekjáték,Pata Csata,Bűbáj,H2O Sellőmesék,négyen egy gatyában,Elnökcsemete,Evan a minden6ó,Hableány a horgon,Nim szigete,Kutyaszálló,Kislány nagylány,Egy bébisziter naplója,Nagypályás kiskutyák,Távkapcs,Szikraváros,Casper,Tini kadét,Otalvós buli,Nyomozólányok,Doktor szöszik,Életre kelt napló,Úton hazafelé 1-2,Éjszaka a múzeumban 1-2
Nah hirtelen ennyi jutott eszembe...
Még pár eszembe jutott
Faterok motoron,Amerikai Hófehérke,Los Angelesi tündérmese,Micsoda srác ez a lány,Apja lánya,Neveletlen Hercegnő 1-2,Miről álmodik a lány,Szupersuli,Tejben fürdünk,Démontanya,Földre szált boszorkány,Tucatjával olcsóbb 1-2,Fejjel a bajnak
ha meséket is írjak csak írj :)Amúgy ezeket láttam is,és meg is van mind :)
(A Gyerekjátékot én nem ajánlom, mert az egy horror, igaz, mi is megnéztük, meg az Arachnophobiát is.)
Harisnyás Pippi
Végtelen történet
A nagy vörös kutya
Drágám, a kölykök összementek
Ebadta kutyakölykök
Itt a fiú, hol a fiú
101 kiskutya
A titkos kert
Alice Csodaországban
Herbie
Tarzan New Yorkban
Intőkönyvem története
Indul a bakterház
Tüskevár
Lutra
Babe a bátor kismalac
Rudi, malac a családban
Röfitábor
Dennis, a komisz
Cimborák: Nádi szélben
Cimborák: Hegyen-völgyön
Lefti a hiúz
Sammy a fóka
Én erre a filmre gondoltam :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!