A vámpírnaplókat nézheti egy 12 éves?
Figyelt kérdés
Csak normáilis válaszokat kösszönöm.2013. ápr. 3. 00:07
1/9 anonim válasza:
Az nézi aki akarja .. a karika csak nem ajánlott , nem tiltva van csak nem ajánlják ..
2/9 anonim válasza:
Amerikában is csak PG-13-as besorolású, azaz 13 éven aluliaknak nem ajánlott szülői felügyelet nélkül.
3/9 anonim válasza:
Csak ha nem írsz ki olyan kérdéseket, hogy hogyan változhatnál vámpírrá.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én nézem, tehát tudom, hogy milyen, nem csak a levegőbe beszélek.
Szerintem nem való 12 évesnek még, az én gyerkőceinek legalábbis nem engedném, javasolnám ezt a sorozatot.
6/9 anonim válasza:
Én 12 évesen láttam először. Szerelmes voltam Damon-ba :DD
szerintem megnézheted, bár a mostani évad durvábbra sikeredett ahogy hallottam
7/9 FannaL válasza:
Hát.. Nem az a beszarok rajta, mert véres, hanem normális. Nem azok a nagy mészárlások vannak benne, mint amikre számítottam. Á, nagyon jó sorozat, és egyáltalán nem durva. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat,még várom a válaszokat és hozzá kapcsolódó mondani valótokat.
2013. ápr. 12. 21:29
9/9 anonim válasza:
Én 10 évesen kezdtem :) Egészséges vagyok és normális!
Ez emberfüggő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!