A Maszk filmből maga a maszk milyen fából készülhetett?
Jó a filmben lehet hogy gipsz, de melyik fa néz ki így a valóságban?
http://www.youtube.com/watch?v=ZEoKiF4hxeY
Helo!
Utanajartam, de nem akadtam a nyomara sajnos :/. Valoszinüleg ezt nem arultak el, illetve fökent a kepzelet jatszott az elkeszitesenel.
De ennyit talaltam: The Key prop and plot device from the film The Mask, this green-painted cast resin “Loki, the Norse night God of mischief” mask was painstakingly constructed to resemble aged wood and verdigris copper. Designed to be worn (and/ or hidden!) by Jim Carrey playing timid bank clerk “Stanley Ipkiss”, for whom this mask opens an entire new world of possibilities, including impressing his dream girl Cameron Diaz.
Amugy gyanus, hogy itt egy erdetit lehet venn (mar ha erdekel :)): [link]
Köszi, de annyi pénzem azért nincs. Gondoltam volna elkészítette, ismerőssel igazi fából/bronzból.
Vajon a New Line cinemától rendelem, akkor ha este felveszem nekem is ember feletti képességeket ad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!