A bárka (El barco) című sorozatban Ulises meghal a végén vagy sem?
Figyelt kérdés
Lelőtték 3 golyóval (Gamboa) ott fekszik a vízben, de mégis ő mesél és ott áll a kövön... De nincs ott az esküvön Ainohaval...
És ainoha is at mondja, hogy a szerelme ulisessel örökké megmarad ha nincs is márvele-> ez arra utal hogy meghalt
de sokan azt mondják nem... SOROZATÍROOOOK MI EZ A VÉG?...
2013. márc. 30. 12:31
1/3 anonim válasza:
én is akartam kérdezni, nem rég fejeztem be én is a bárkát de nem tudtam eldönteni mi van :O de kíváncsi lennék de reménykedem h h nem halt meg :)
2/3 anonim válasza:
Most néztem meg magyar szinkronnal és ott nem mondták el, hogy mi lett.De nagyon kíváncsi lettem és utánaolvastam.Nézd meg eredeti nyelven magyar felirattal, ott több mindent mondanak,de ott is ugyanúgy lesz vége mint szinkronosan
am.Ulysses nem hal meg :)
3/3 anonim válasza:
De sajnos Ulises meghal. 😢 Ainhoa a vègèn az esküvővel csak az örökkèt akarja megerősíteni ami előtte sokszor elhangzik a sorozatban.Ja ès az,hogy Ulises a kövön ül ès mesèl az egy metafora.Sokszor ábrázolják így a főszereplőket akik meghaltak. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!