Mi a véleményetek az El Barco (A bárka) című sorozat végéről?
Lenne párkérdésem, nem láttam a 3. évadot, mostanában nem is fogom tudni megnézni, örülnék ha valaki leírná a válaszokat a kérdéseimre, és kifejtősebben, ha kérhetem!
Ainhoa és Ulises össze jöttek? Mi volt velük az évadban?
Vilmának megszületett a gyereke? Pitivel maradt Vilma?
Miért akarta lelőni Gamboa Ulises-t az utolsó részben?
Mi volt az alexandria projekt lényege?
Huh hát tényleg jó lemaradtál így, de ajánlatos megnézni mivel igen jó és izgi lett :) De leírom, kicsit hosszú lesz!
Szóval a 3. évadban tudnom kell hogy "belebotlanak" egy hotelbe a tenger közepén, amit már kb a 100. emeletig (ha jól emlékszem) ellepett a víz. Itt új szereplők lépnek a sorozatba, mint pl Max, akinek jelentős szerepe lesz a következőkben, ő az alexandria projekt tagja, de első látásra beleszeret Ainhoába. Ő tudja a szárazföld koordinátáit, de csak akkor adja oda a kapitánynak, ha a fele hajóutast a hotelbe hagyja. A kapitány ezt nem vállalja és hosszas ajánlatok után végül Ulises marad. Max megy a Sarkcsillaggal. Max és Ainhoha igencsak szemezgetnek egymással. A végén majdnem összejönnek, de végül Ulisessel újra egymásra találnak (mert ugye voltak bonyodalmak és szakítottak is), és megkéri Ainhoa kezét, esküvő is készül a végén, de azt már nem fogják mutatni. Volt sok bonyodalom köztük az évadban de azt nagyon hosszú lenne leírni.
Vilmának megszületett a baba de őt már nem mutatták. Vilma összejött Choval, aki az orosz hajón utazott. Onnan ment át a sarkcsillagra. De Piti és Vilma bartáok maradtak és Piti nagyon jó pótapuka lett :) Teljes mértékben Vilma mellett áll.
Gamboa azért lőtte le Ulisest (amit persze csodával határos módon túlélt) mert a lányát akarta és ezért bármire képes volt. Ezt volt a parancs hogy lőjje le Ulisest. Persze Gamboáról is kiderült hogy nem is olyan szemét mint amilyennek látszik, minden szemétséget a lányáért tett, aki a tengeralattjárón volt végig az alexandria projekt tagjaival.
Az alexandria projekt elég bonyolult még én se igazán értettem meg az egészet, de van 7 hajó, akiknek túl kellett élni a katasztrófát, köztük a sarkcsillag is, ezek egyforma hajók és különböző nemzetiségűek. Nekik kell túlélni. Van egy piros mappa amiben számok vannak ezért megy a hercehurca végig. Ja egyébként a legfontosabbat kihagytam, hogy a szárazföldet is megtalálják, de az sem egyszerű mert ott is vannak akik már hamarabb odaértek, fegyveresekkel találkoznak, meg még sorolhatnám. Nem érdemes kihagyni ha van időd nézd meg de ha van még kérdésed, szivesen válaszolok :)
Hű köszönöm szépen! :-) Van még jó pár kérdésem!
Vilma gyereke melyik részben született és mi lett fiú lány? Végül mi lett a neve? Vajon miért nem mutatták?
Bíztam abban, hogy Ainhoa és Uli egymásra találnak újra! Kár, hogy az esküvő meghiúsul! :-(
Uli és Buborék, milyen kapcsolatban voltak egymással?
Uli végül is tényleg a fia volt Juliannak? Miért kellett a hajóra mennie? Buborék miért küldte a hajóra?
Persze majd megnézem, de az nem mostanában lesz! Lehet majd ha adják az axn-en, de mondjuk én feliratosan jobban szerettem, pár részbe belenéztem, meg láttam képeket a részekből de a 2. évad 2 utolsó részét sem láttam teljesen! Én annyira sajnálom, hogy vége lett, pedig jó kis sorozat volt a spanyoltól! Azért egy rendes lezárást megért volna, de hátha folytatják és bízom benne!
Ramirot és Estelát úgy megnéztem volna ahogy egymásra találnak. Na meg Ulisest és Ainhoát is, olyan kár, hogy ezeket már nem mutatták. A vége szerintem sem sikerült jóra, tényleg kár, hogy elkaszálták, mert ugye eredetileg 4,5. évadot is terveztek hozzá, és akkor ki tudtak volna fejteni mindent részletesen. Így viszont csak összecsaptak valamit, hogy úgy-ahogy lezárt legyen, de nem sikerült. Nagyon sajnálom, mert megérdemelt volna egy jó befejezést. :(
Amúgy nem mutatják Vilma gyerekét, aki az összefoglaló végén van, az még a hoteles nőnek a babája, akit Sol és Piti etetett. És Ulisest én sem tudom, hogy milyen kapcsolatban állt Buborékkal. És Max hol volt, amikor eltűnt pár napra? Kit látott meg, az egyik rész végén? Végül hogyan került a házba, ahol Piti és Ainhoa volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!