Ki latta mar a A Burok cimu filmet?
Es aki megnezte mi a velemenye rola?
jo,rossz? Es aki olvasta a konyvet mit gondol a filmrol?
koszi
a konyvet szerintem is olvasd el mert nagyon jo
A film nagyon könyv hű
Nekem nagyon tetszett
Elkezdtem megnézni a filmet (letöltve, mert mondták, hogy rossz) adtam neki egy esélyt. Minden teljesen más. A karakterek, a helyszínek, az érzés. A film alatt nem alakul ki semmilyen lelki kötödés köztem és a karakterek közt úgy, mint amikor a könyvet olvastam. Nem utálom annyira a hajtót a filmben. Mi a francért ütik meg egymást a fa elött, amikor ök nem is képesek az agresszióra?! (Könyvben sem így volt...) Nagyon nagyon nagyot csalódtam. A film meg sem közelíti a könyv színvonalát. Fiú vagyok, mégis elolvastam a sci-fi része miatt. Nagyon tetszett. De ez egyszerüen elszomorító. Semmilyen érzelem nincs bennem, amikor nézem a filmet. Nagyon nem ajánlom.... Nem igaz, hogy nem figyelnek oda a részletekre. Olyan dolgokat változtattak meg, ami a fontos volt a könyvben. De ha csak apróság is volt, majd kiszúrta a szemem.
SPOILER
A könyvben:
-liftaknába esett, nem ki az ablakon...
-sivatagba menekültek, nem pedig egy füves mezöre...
-a Hajtó MINDÍG feketében volt és a haja is az volt, nem fehér-szöke...
-Az autóval megálltak, mert kifogyott a benzin, nem baleset volt...
-az autó ezüst színü volt, nem kék
-a Lelkek is emberien viselkedtek, nem voltak külön autóik és helikoptereik...
SPOILER VÉGE
és még sorolhatnám oldalakon keresztül. Számomra ezek tették tönkre az egész filmet. Lehet, hogy nem fontosak, de akkor is észrevehetöek és kizökkentik az embert. Nagy kár érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!