Látta már valaki A Burok c. filmet?
PORT.hu
A film értékelése: 4,9/10
Hát, igen még meg sem jelent a film mikor sokan már "értékelték"
Én nem láttam, de ezt olvastam: [link]
Elozo valaszolo vagyok.Az en velemenyem az hogy.........KI*ASZOTT JO VOLT!!!!!!!!!!
Nekem nagyon bejott es raadasul olvastam a konyvet
Csak par szereplot nem igy kepzeltem el,de akkor is tetszett
Az eleje egy kicsit lassan indult be de utana jott minden magatol.1-10 skalan 9,9 (sajnos nehany szereplo nem tetszett)
A zene es a helyszin valasztas nagyon jo!!!
A tini lányoknak készült mexikói szappanoperákat megszégyenítő idétlenség.
4. valaszolo vagyok
Kyle, Doki, Holly(akibe belekoltozik Vanda.A filmben nem emlitik a nevet, de a konyvbe benne van)
Az a vicc, hogy a Kyle-t játszó színész szerintem a legtehetségesebb fiatal színész a stábban, tehát a Hajtót leszámítva. (nem csak ez alapján a fim alapján mondom).
Lehet, hogy nem így képzelted el Kylet, de szerintem megoldotta és Doki sem volt rossz, sajnos nagyon lekurtították a szerepét és kivettek belőle minden drámaiságot. Talán ha kevesebb csókjelenet és kamerába révedés lett volna a filmbe, jobban meg lehetett volna oldani ezt a két figurát.
nekem az nem tetszet Kyle-ba hogy olvastam a konyvet es sajnos nem igy kepzeltem el
amugy o is jo!
ja amugy tenyleg alig adtak szerepet nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!