Ki tud jó kosárlabdás filmeket?
Valaki nem tud jó kosaras filmeket?
Olyanokat mint például a Carter edző (Coach Carter), vagy a Csodacsuka 1-2. (Like Mike 1-2.) vagy pl a Fél-profi (Semi-pro)...
Aki tud ehhez hasonló KOSARAS filmeket légyszi írjon pár filmcímet :)
Előre is köszönöm :$
Kezdjük az alapművekkel, melyek fölött nem szabad elsiklani:
One on one (Ezt a filmet csak angolul láttam, a magyar címe általam nem ismert, bár eléggé adja magát a fordítás, de hát...) -Robby Benson, Annette O Toole, G. D. Spradlin, Gail Strickland, Melanie Griffith
He Got Game (A játék ördöge) - Hill Harper, Milla Jovovich, Denzel Washington, Ray Allen, Rosario Dawson,Kim Director
Heaven is a playground (Mennyei Játszótér) -D.B. Sweeney
Michael Warren,Richard Jordan ,Victor Love ,Janet Julian-
Love and basketball (Nem adok kosarat!) -Omar Epps, Sanaa Lathan-
White man can't jump (Zsákolj, ha tudsz!) -Wesley Snipes, Woody Harrelson-
És persze a Carter Edzőt bűn lenne kihagyni, de ez már benne volt a felsorolásodban. És ha ezek közül egyet-kettőt megnézel, akkor az ilyen Félprofi kaliberű filmek a kukában végzik nálad is :) És még jó pár alapművet kihagytam, de úgyis eljutnak majd hozzád ha nyitva tartod a szemed.
Glory Road(Fekete dicsőség), nagyon jó. Elgondolkodtató és persze szórakoztató is egyben.
Viszont én régóta keresek egy filmet. Leírom hogy kb miről szól: Egy fekete srác kap egy hajléktalantól egy kosár cipőt, aminek varázsereje van. Minden dobásából pont lesz, és az élete helyre áll. És nem a csodacsuka. Ez egy régebbi film. Aki tudja melyikről beszélek, az légyszi irja le a címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!