Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van minden magyar film...

Miért van minden magyar film hangja utólag felvéve és hozzáadva filmhez? Annyira gáz.

Figyelt kérdés
Nagyon feltűnő, hogy utólag vannak "szinkronizálva", nagyon gagyi hatást kelt. El nem tudom képzelni mi a pláne ebben, miért rontanak ezzel egy film minőségén, és tényleg minden magyar film ilyen.

2013. márc. 27. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem az volt kissé zavaró, hogy az Egy hét Pesten és Budán című filmben volt olyan rész, amiben Darvas Iván nem a saját hangján szólalt volna meg.

Esetleg tévedek?

2013. márc. 27. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Szivesen, es bocs az elütesekert :p. Elöször en se igen gondoltam bele ezekbe, amig nem kezdtem filmezni... Onnantol minden valtozik es rajössz, hogy marha sokba fog kerülni, ha ugy akarod latni a filmed, ahogy nagyjabol elkepzelted - mert olyan sose lesz, amilyet akartal :P.
2013. márc. 27. 19:23
 13/13 XxEndermanxX válasza:

Az útó szinkron nélkül szinte lehetetlen valamit is normálisan megvágni, módosítani vagy egyáltalán elfogadott hangnyomásban narrálni. Képzeld el, hogy azok bizonyos "gagyi" hangminőségű utószinkronok akkora stúdiókban, olyan eszközökkel vannak felvéve (általában),

hogy lehetetlen oda kivinni. (100 milliókban gondolkodj)

Magam is stúdiózóm itthon és csak egy felvételhez kell:

Fantomtáp, vezetékek, végfokok, keverők, interfész, 3 monitor, stb...)

Nem beszélve az akusztikáról!

2015. jún. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!