Milyen sorozatok mentek az RTL Klubbon 1995. 05. 02. -én?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy 1995.05.02.-án milyen sorozatok mentek az RTL Klubbon? Ha esetleg tudja valaki, ne tartsa magában, fontos lenne :-).
Köszönöm.
2013. márc. 24. 19:34
1/6 anonim válasza:
Semmilyenek,akkor még nem volt rtl,oops!
2/6 anonim válasza:
A Wikipédiából:
"A Társaság által működtetett RTL Klub televízióadó a kísérleti adást 1997. október 7-én kezdte meg, majd október 27-én indult a hivatalos műsor."
3/6 A kérdező kommentje:
Bocs, akkor ezt benéztem. Barátnőm anyját érdekli nagyon ez a kérdés, Ő így mondta nekem, akkor úgynézki keverte az adót egy másikkal.
2013. márc. 24. 21:43
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mért húznak le egyesek,mikor semmi olyat nem írtak!Rosszinduluk határtalan
6/6 anonim válasza:
Tv2 az Rtl után jött,igaz nem sokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!