Melyik a legjobb Spongyabob rész? :D
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 11:21
1/13 anonim válasza:
szerintem az, amikor elszakad a nadrágja és erről énekel :D
meg amikor Patrik is szeretne kapni egy díjat, mert Spongyabobnak van egy csomó...
2/13 unbelieveable válasza:
az amikor átoperálják Tunyacsáp arcát (bár ezt még csak neten láttam) és az amikor megtalálják patrikkal azt a hajót
3/13 anonim válasza:
Nekem az volt a kedvencem, bár már nem nagyon emlékszem rá, mikor Tunyacsápot Spongyabobék belelökték a cementbe, meg mindenféle hasonlóba, és Tunyacsápot úgy véletlenül elszállították, de aztán kitették egy olyan helyen, ahol csupa olyan lény élt, akik úgy néztek ki, mint ő cementesen, és tök ugyanolyanok voltak, mint ő (pl. nem tudtak klarinétozni sem) és összehaverkodott velük. Aztán (de ez már nem biztos), jött Spongyabob, és letört róla a cementréteg, a fura lények meg elkergették! :D
4/13 A kérdező kommentje:
ezeket nem is láttam :DD majd megkeresem őket. még kedvenc rész?
2013. márc. 26. 19:27
6/13 anonim válasza:
Nekem szintén a szakadt nadrágos. És a zene a végén.. fantasztikus! :DD
Jó amikben van zene.. pl. amikor a medúzákhoz énekel, és táncol velük, meg a "fülbemászó dallamok" xd
7/13 princessluna33 válasza:
tűzoltó zenekar. meg mikor tunyacsápnak rossz a lekiismerete
áprilisi tréfa részben. meg a karácsonyi. meg amiben sokat szerepel főnök úr.
9/13 anonim válasza:
Tunyacsáp álomvilág, Pizza házhozszállítás, Amikor én is csigusz lettem, Az ajándék automata, Mély Tunyacsápi utazás, A legjobb nap, Rágógumi ajándékba. Nekem ezek a kedvenceim
10/13 anonim válasza:
A 8. válaszolónak azt szeretném elmondani, hogy nem Spongyabob, hanem Tunyacsáp lesz benne öngyilkos. Tunyacsáp öngyilkossága/Squidward's Suicide Az a neve a videónak. Ez a videó egy Creepypasta, és nagyon ijesztő, tehát nem vicces, és 18 éven felülieknek is csak 1 szer ajánlom. Nem vicces, Fan Made video, akit egy idióta p*csfej készített el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!