Legjobb south park rész? :DDD (13/L. )
sztem a Pszt! és a A Nightmare on Facetime /16.évad,feliratos/ a legjobbak,de kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
meg jöhetne még néhány ehhez hasonló mese,mert már nincs sok olyan rész,amit ne láttam volna:||
Heló!
Én a Die Hippie, Die, a Scott Tenorman Must Die és talán a Medicinal Fried Chicken. De inkább könnyebb pillanatokat, jeleneteket kiemelni, azokból viszont van tucatjával :).
Hasonló a The Simpsons, a The Boondocks és még az Ugly Americans is belefér.
Nekem a legutolsó rész lesz a kedvencem,mert nem lesz több ebből az okádék propagandarajzfilmből.
UFF én beszéltem!
Nekünk, mikor elindult Magyarországon a sorozat, szóval jó pár éve, megvolt 4 rész a számítógépünkön, 9-10 éves fejjel feszt azt néztem, úgyhogy azokból a kedvencem a Cartman mama piszkos múltja, T&P:Lukam nélkül soha, Cartman mama újabb sötét titka. Aztán a Pszt! az tényleg egy baszott nagy rész, meg nekem tetszett a Pánjárvány 1-2 is. :D
A film az meg mindenek felett. :D
És ezért az egy jelentért még Az új T&P előzetes című részt is imádom:
Shelly azt mondja Stanéknek, hogy nézhetik a TV-t, ha hoznak neki tampont a boltból, de nem mehet mindenki.
Kyle: De hogy döntsük el, hogy ki menjen?
Cartman: Legyen mondjuk... Akit Buttersnek hívnak az megy! Téged hogy hívnak?
Stan: Stan.
Cartman: Ahha, értem, Stan. És téged?
Kyle: Kyle.
Cartman: És téged?
Butters(nagy vigyorogva): Butters! Oh, a fenébe, akkor vesztettem, mi...?
Cartman: Sajnos most igen, de nem sokon múlott!
Ezt kb. 50-szer visszapörgettem, sírtam rajta a röhögéstől! xDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!