Most akkor mi lesz? :S (Cobra 11)
Figyelt kérdés
Ugye az van, hogy Ben elmegy a sorozatból. De mikor, és hogyan? Mindenhol mást olvasok, pl: [link]
--"Rengeteg helyen olvasni, hogy a sztár a 2013-as évet még végigcsinálja."
--"De még két évet várnunk kell arra, hogy megtudjuk, ki alakítja Erdogan Atalay új társát, ugyanis a német RTL-en 2014-től sugározzák azokat a részeket, amikben már nem láthatjuk Becket, viszont találkozhatunk Atalay sorozatbeli karakterének immár hetedik társával. Hogy Magyarországra mikor érnek el ezek a részek, még nem tudni."
A másik helyen viszont: [link]
--"A 2013 őszén Németországban adásba kerülő egyik epizódban Ben Jäger távozására kerül a sor"
És itt már megtudhatjuk ki lesz Semir új társa.
2013. márc. 23. 21:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem 2013 utolsó epizódjában megy el, 2014 tavaszi évadja pedig már az új társsal kezdődik. De nem tudom. Nézem az új részeket az rtl-now.de oldalon, mert engem is érdekel. Szerintem tedd ezt te is.
2/5 anonim válasza:
Néhány ember szerint Semir volt társa, André fog vissza térni aki állitólag "meghalt".
3/5 Safi€ válasza:
Én is úgy tudom,hogy Mark Keller(Andre Fux) fog vissza jönni.
4/5 anonim válasza:
Az már hivatalossá vált, hogy André fog visszatérni. Egyébként a mostani (2013 tavasz) évad évadzáró epizódja lesz most csütörtökön (04.18), Tödliche Wahl címmel. Ebben, azt írják, választania kell: vagy nem látja viszont a családját, vagy megöli Bent. Egy 4 perces ki ,,ízelítőt'' láttam belőle a német RTL oldalán, ott Semir üldözte bent először kocsival, majd felmentek egy tetőre és Semir lőtte le társát, miután ő letette a fegyverét :(
5/5 anonim válasza:
Tom a 2013-as évet még végigcsinálja. Jelenleg is forgat :) Semir új társát Vinzenz Kiefer fogja alakítani, ez a hivatalos információ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!